2777
2789
عنوان

شیرخشک برای نوزادان

54 بازدید | 2 پست

سلام دختر من هیجده روزشه،از روز سوم چهارم به دلیل زردی بهش شیرخشک دادیم چون من خودم شیرم کافی نبود...من بهش نان میدم اما گاهی تو طول روز دلش درد میگیره و زور میزنه و مدفوعش شکل داره و شکمش فقط یکبار کار میکنه اونم با ماساژ دادن شکمش و جمع کردن پاهاش تو شکمش و مالیدن روغن زیتون به مقعدش.شیر هم بالا میاره گاهی...یبار جهشی و سفت یبار از گوشه لبش...

شیرخشک آپتامیل دادم یبوست شد

امروز سوپرامیل گرفتم کسی تجربه ای داره؟؟؟چه شیرخشکی باید بدم؟

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

عزیزم شیرخشک باید بهش بسازه پسرم من اپتامیل میخوره براش خوب بود. ولی خواهرزاده م خورد اسهال شد. شیرخشک زیاده. سوپرامیل واسه وزن گیری خوبه دیگه باید بهش بسازه باهاش راحت باشه

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم شیرخشک باید بهش بسازه پسرم من اپتامیل میخوره براش خوب بود. ولی خواهرزاده م خورد اسهال شد. شیرخ ...

ممنون عزیزم،سوپرامیل دادم دیشب یه سره داشت زور میزد دوباره صبح همون نان رو دادم.خودمم کلافه شدم دیگه...منتطرم یک ماهش بشه ببرم دکتر دوباره

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.