2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 60 پست

ب نظر گن ک خیلی پسر خوبیه و اینک دوست دارهههه توام باید ب عقایدش احترام بزاری اونم متقابل باهاش صحبت کنننننننن  ولی من خودم باشممم هر چی اقامون بگههه میشممم حتی اگ برام سخت باشهههههه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ببخشید استاتر جون 

من موندم چطور ی دختر چهارده پانزده ساله له دوستی و ازدواج و این چیزا فکر میکنه و چطور خانواده ها اجازه میدن دخترشون تو سن کم ازدواج کنه

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.
ب نظر گن ک خیلی پسر خوبیه و اینک دوست دارهههه توام باید ب عقایدش احترام بزاری اونم متقابل باهاش صحبت ...

واقعا؟ اخه ببین خیییلی فرق داریم

تو این سه سال یکبارن کافی شاپ نرفتیم اصلا امروزی نیست خیلی مردونه فکر میکنه 

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

هیچوقت نگذار از خودت چون در گذر زمان از اونی که باعث شده از خود واقعی ات دور بشی متنفر میشی و تازه می فهمی چ کردی مثل من....شوهر م و من دقیق مثل شما هستیم و من الان افسرده هستم هیجا بهم خوش نمی گذره....و همیشه بهش میگم پیر مرد 

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)

مشکل جدی ندارین و شوهرت ظاهرا آدم سرسختی نیست که با مشاوره تو یه سری چیزا کوتاه بیاد،و همچنین شما،بنظرم با چن جلسه مشاوره میتونین مشکلتونو حل کنین،خیلی از اختلافاتتونم بخاطر سن کمتونه با بالا رفتن سنتون مطمئنا کمترم میشه این اختلافا

البته ببخشید استاتر جون  من موندم چطور ی دختر چهارده پانزده ساله له دوستی و ازدواج و این چیزا ...

عزیزم جفتمون بزرگتر از سنمونیم و قزار بود اولش فقط نشون بشیم یهو چشم باز کردم دیدم عقد کردیم

هیچوقت نگذار از خودت چون در گذر زمان از اونی که باعث شده از خود واقعی ات دور بشی متنفر میشی و تازه م ...

منم امروز بهش گفتم تو از نظر روحی پیری منم داری پیر میکنی. 😣

واقعا؟ اخه ببین خیییلی فرق داریم تو این سه سال یکبارن کافی شاپ نرفتیم اصلا امروزی نیست خیلی مردونه ...

باید عاقلانه فک کنی عزیزمم این جیزا اصن چیزیی نیست ک بخای زندگیت بخاطزش خراب کنییی هم تو ب عقایدش احترام بزار هم اونن یه بار جایی ک اون دوس دار برید ی بار بار اون بیاد کافی شاپ چیییزی نیست ک با حرف حل میشه ن با داد  و بیداد و گریه