2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 60 پست
عزیزم جفتمون بزرگتر از سنمونیم و قزار بود اولش فقط نشون بشیم یهو چشم باز کردم دیدم عقد کردیم

پس اگه واقعا دوست دارین همو سعی،کنین همو درک کنین و ی حد وسط،درنظر بگیرین برای رفتاراتون و پوشش و...

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید عاقلانه فک کنی عزیزمم این جیزا اصن چیزیی نیست ک بخای زندگیت بخاطزش خراب کنییی هم تو ب عقایدش اح ...

اره درست میگی.. من خیلی عصبیم تا میام اروم باهاش صحبت کنم یهو شروع میکنم ب دعوا و توهین

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
اره درست میگی.. من خیلی عصبیم تا میام اروم باهاش صحبت کنم یهو شروع میکنم ب دعوا و توهین

با ارامش بگوووو مطمعنم ک اون احترام میزار ب عقایدت و اطمینانش ک جلب کنی اصن ب نوع پوششتم گیر نمیده خیالت راحت

برو دکتر هلاکویی سی دی خشم و عصبانیت بگیر

توی یوتیوب هم هست بهش گوش بده

چرا طلاق چرا ازدواج هم داره اونم گوش بده

تصمیم آخر خودت باید بگیری

خب ماام توو این ۱۲ سال یه کافی شاپ نرفتیم😁 بچسب به زندگیت همینه که مرد زندگی میشه فک کردی اون پسر ...

حس میکنم با اونا بیشتر بهم خوش میگذره😓شوهر من وااااقعا خیلی بزرگه درک نمیکنه منو

برو دکتر هلاکویی سی دی خشم و عصبانیت بگیر توی یوتیوب هم هست بهش گوش بده چرا طلاق چرا ازدواج هم دار ...

ممنون عزیزم حتما میرم گوش میدم 

اون عاقله مرد زندگیه ،تو هنوز تو بچگی و خز بازی های نوجونیتی ،ینی چی اهل دود نیست و تو خوشت ا سیپار میاد ،ببخشید ولی طلاق بگیرید تو ضررکردی نه اون

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

حتما مشاوره برین قبل از اینکه بری سر خونه زندگیت

انشالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت بشی

من دیدم اقا خانواده کاملن مذهبی ی دختر رو انتخاب کرد،معمولی نه بد حجاب بلکه خیلی خیلی معمولی.اما متاسفانه تو زندگی به مشکل برخوردن

و میشناسم کسی رو که اقا مذهبی بوده خانم  حجاب درست حسابی نداشته اما خانم چادری نشد،ولی ارایشش رو کمتر کرده و لباس چسبون نمیپوشه حتی مانتو جلو باز میپوشه اما مانتوهای بلند و ازاد که الانم مده ولی واقعا اقا درکش میکنه و میگه من خوشبختترین زنم.حتما مشاوره رو هم برو 

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.
اون عاقله مرد زندگیه ،تو هنوز تو بچگی و خز بازی های نوجونیتی ،ینی چی اهل دود نیست و تو خوشت ا سیپار ...

ممنون از نظرت ولی خب هرکسی از یک چیزی خوشش میاد قرار نیست همه ادم خوبه باشن و مثبت بازی در بیارن

نمیدونم میتونم با همچین ادمی زندگی کنم یا کم میارم وسطاش... شما بودین چیکار میکردین؟ 

مذهبیه و نماز شب میخونه بعد پاسور بازی میکنه!!!!

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

حتما مشاوره برین قبل از اینکه بری سر خونه زندگیت انشالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت بشی من دیدم اقا خ ...

چشم ممنون از نظرت 

اره فرازم الان خیلی بهتر شده دیگ خیییلی کم به حجابم گیر میده به ارایشم اصلا گیر نمیده منم مانتو جلو باز میپوشم و چادری نشدم مشکل من الان تفکراتمونه ک باهم متفاوتیم