2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 60 پست

خوب فکر کن ببین چی میخوای از زندگی اگه کاری به پوششت نداره و غیره و فقط،مشکلت اینه که پایه نیست. خیلی از مردارو باید،بهشون بگی خواسته هاتو و خودشون فکر میکنن اگه چیزی لازم داری و جایی میخوای بری باید بهشون بگی و علم غیب ندارن .امتحان کن ازش بخوا بیاد کافی شاپ بیاد باهات بیرون و تفریح البته چیزای بخواه که به اعتقاداتش مغاریت نداشته باشه 

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از نظرت ولی خب هرکسی از یک چیزی خوشش میاد قرار نیست همه ادم خوبه باشن و مثبت بازی در بیارن

پس حتما برو مشاوره ،چون یه آدم ب سادگی تغییر نمیکنه...

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

به نظر من شوهرت مرد زندگیه اگه تو بتونی عقایدتو با اون جور کنی ببخشیدا به نظر من شما هنوز بچه ای سیاست نداری میتونی باهاش صحبت کنی چند روزی از هم دور باشید اصلا هیچ ارتباطی نباشه تا اصلا متوجه بشی دوسش داری یا نه

اسي جون ناراحت نشيا اما من حس ميكنم چون به قول خودت دوران مجرديت زياد گپ ميرفتي و با جنس مخالف صحبتو اينا ميكردي، يجوراييي شوهرتو با اونا مقايسه ميكني و دوس داري مثه اونا باشه رفتاراش اما ببين خانومي مرداي اين مدلي و هَوَلو چشم چرون اصلا به درد زندگي نميخورن،دوس داشتي شوهرت به جا اينكه يه فردي با اخلاقاي مردونه باشه يه پسر لا اوبالي و بي مسئوليت بود، واقعا دوس داشتي پسره چشم چرونو هيز بود ؟

اقتضاي سنتون اين تفاوتا و اختلافارو ايجاد ميكنه،، مشاوره بريد حتما كمكتون ميكنه عزيزم، اميدوارم زندگي بسيار خوبو خوشي داشته باشي ❤️

خدایا شکرت ❤️

عشق و علاقه واقعی باعث میشه ادما از خیلی از خواسته هاشون بگزرن بخاطر عشق البته دو طرف 

و وقتی تو زندگی مشترک بری میبینی  حمایتای مرد زندگیت و چشم و دل پاک بودن مردت  و سرش به خونه زندگی خودش گرم بودن خیلی با ارزش تر از کافی شاپ و ...

من هنوزم میگم ازدواج تو سن پایین هرچقد هم دو طرف پخته باشن اشتباهه .ی دختر نوجون و اون همه کارای خانه داری و چرخوندن زندگی  پیرش میکنه.

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.

سنت کمه عزیزم بخاطر زندگیت وسلامتیت خودت باید ی سری کاراتو بذاری کنارمثلأ سیگار چیش خوبه ک میکشی؟؟الان جونی دوس داری ی سری کارارو انجام بدی ولی چن سال دیگه ک بزرگترشدی ب کارای ک کردی فک میکنی و باخوت میگی چقدر بچه بودم اونموقع.. در یک کلام پسرخوب این زمانه ب سختی گیرمیاد اگه جدابشی خودت ضررکردی مشاوره هم حتمأ بروگلم

اسي جون ناراحت نشيا اما من حس ميكنم چون به قول خودت دوران مجرديت زياد گپ ميرفتي و با جنس مخالف صحبتو ...

به خدا من ۳۰سالمه ۹ساله ازدواج کردم از دست شوهر گند اخلاق و مغرورم کلی پیر شدم خانوادشم که دورو و پدرسوختن یه بار نشد باهاش قهر کنم نازمو بکشه فقط دهنشو اندازه یه گاراژ باز میکنه به اندازه عقده هاش توهین میکنه.به سن ماها که برسه تازه میفهمه شوهرش چه الماس گرون قیمتیه ببینید میگه تو خلوت باهام خیلی خوبه بر عکس شوهر من بزار تو مردم نگن زن زلیله مرد باشه عالیه این اخلاقش

به خدا من ۳۰سالمه ۹ساله ازدواج کردم از دست شوهر گند اخلاق و مغرورم کلی پیر شدم خانوادشم که دورو و پد ...

عزيزم بگردم برات 😔 خدا به دله مهربونت صبر بده اميدوارم هميشه زندگيت پر از آرامش باشه ❤️ غصه نخور درست ميشه

خدایا شکرت ❤️
تو توكلت به خدا باشششششه ببين خدا چجور برات همه چيو درست ميكنه

همیشه خودمم همینو میگم ولی آدم بعضی وقتا کم میاره امروز بهش گفتم چند ساله سپردمت به خدا و قرآن به مادرشم گفتم الهی خدا به بدترین شکل جوابشونو بده

همیشه خودمم همینو میگم ولی آدم بعضی وقتا کم میاره امروز بهش گفتم چند ساله سپردمت به خدا و قرآن به ما ...

خدا نگذره ازشون،،خدا شوهرتم هدايت كنه نميشه نفرينش كرد بالاخره باباي بچته

خدایا شکرت ❤️
سنت کمه عزیزم بخاطر زندگیت وسلامتیت خودت باید ی سری کاراتو بذاری کنارمثلأ سیگار چیش خوبه ک میکشی؟؟ال ...

ممنون از نظرت گلم.. سیگار چون سه ساله میکشم وابسته ش شدم و سخته ترکش ولی سعیمو میکنم مرسی گلم

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
اسي جون ناراحت نشيا اما من حس ميكنم چون به قول خودت دوران مجرديت زياد گپ ميرفتي و با جنس مخالف صحبتو ...

چشم میرم مشاوره پس... اره شایدم دارم با اونا مقایسه میکنمش شاید مشکل از منه... ممنون از راهنماییت

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤