2777
2789

یدونه دارم فعلا نمیخوام دومی رو بیارم چون پیش خونواده شوهرم هستم راظی نیستم نمیخوام این یکی هم تو این شرایط بزرگ کنم 

اصلا حوصلش رو ندارم ولی شوهرم اصرار میکنه الان یک ساله نه گفتم دیگه هیچ بهونه ای ندارم

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ،بچه ندارم ،نمیخوام بخاطر وضیعنت مالی

وضعمون بد نیس تازه خونه خریدیم یکم دستمون تنگه

ولی بازم شوهرم میتونه پول بیاره مشکل از اون لحاظ نداریم

استاتر بچه ت چندسالشه اگ قصد جدایی از خونواده شوهرت دارین بذا وقتی مستقل شدی بچه بیار  وگرنه خرجتون میزنه بالا نمیتونین خونه بخرین

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
استاتر بچه ت چندسالشه اگ قصد جدایی از خونواده شوهرت دارین بذا وقتی مستقل شدی بچه بیار  وگرنه خر ...

5 سالشه خونه تازه خریدیم

من عاشق بچه ام وضعيت ماليم هم اكي هست همه جوره هم براي دخترم انرژي و تايم ميزارم اما در خودم توان ...

اره منم واقعااصلا حس و حالش. و ندارم