2777
2789
عنوان

به شوهرم کمک کنم یا نه

320 بازدید | 19 پست

سلام من 10ماهه عروسی کردم خیلی رابطم با شوهرم خوبه خیلی همو دوست داریم من الان ماه 5بارداریمه دکترا بهم گفتن بچه مشکل داره خیلی ازمایش دادم تا فهمیدم بچم خداروشکر سالمه نزدیک 10ملیون خرج ورداشت شوهرم تازگیا بدهی داره 3ملیون بود 2ملیونشو داد ازم درخاست کمک نکرده ولی خب وقتی من تو حسابم پول هست میتونم کمکش کنم به نظرتون کمکش کنم ؟دوستام میگن نه پرو میشه ولی دلم نمیاد ببینم فکرش درگیر باشه نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا شوهرته شما شریک زندگی همید معلومه تو این مواقع باید بهم کمک کنید 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

وا این پرسبدن داره

معلومه باید کمک کنی حتی اگه نگه

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌

پولو بده بهش ولییی

بگو مال خواهرمه قرض کردم بهت کمک کرده باشم ولی 

نگفتم برای تو میخوام

هم منت میزاری سرش هم مجبوره پولو برگردونه 

(از یخانمی اینو شنیدم فک نکنید با سیاستم😂)

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
خودت شاغلی که پول داری یا بابات بهت میده؟

نه خب از بچگیم بابام برام پول میریخت تو حساب برا کادو عروسیمم میخواست ماشین بگیره گفتم نمیخواد پولشو جاش برام بریز تو حساب یه خونه هم خودم دارم کرایه اونم هست شوهرمم هروقت بهم پول بده جمع میکنم ادم ولخرجی نیستم 

نه خب از بچگیم بابام برام پول میریخت تو حساب برا کادو عروسیمم میخواست ماشین بگیره گفتم نمیخواد پولشو ...

بابا مایه دار😉😉حالا شوهرت هست دیگه. اگه آدم قدرشناسیه کمک کن واقعا. زندگی مشترکه دیگه

کمکش کن چ اشکالی داره بلاخره شما خودت شوهرت و بیشتر از ما میشناسی  قراره پررو بشه؟

نه پرو نمیشه خیلی ادم خوبیه همیشه هم حقوقشو کلا هرچی پول داشته باسه میده دست من میگه اگه لازم داشتم ازت میگیرم