سلام،الان که این تاپیکو میزنم خیلی خیلی خیلی نگران،ناراحت وپشیمونم و آینده مو تاریک میبینم چند ماه قبل نماز شب میخوندم وآرامش خاصی داشتم ولی نمیدونم چرا یه دفعه ای قطش کردم،الان خیلی دوس دارم دوباره شروع کنم به خوندنش،حاجت بزرگی دارم کیا زود حاجت گرفتن کیا معجزه دیدن،لطفا هرکی حالش خوب شده به واسطه نماز شب برامون تعریف کنه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بارداری اولم بچم تو هفته 32 مرده بدنیا اومد بارداری دوم خیلی استرس داشتم از ترس اینکه اتفاقی نیوفته شبا خوابم نمیبرد بعضی شبا از شدت استرس گریه میکردم.واقعا داشتم دیوونه میشدم چون بارداری اولم هیچ علامتی نداشتم.یه شب پاشدم نماز شب خوندم نمیدونی چقدر آروم شدم همه چیزو سپردم دست خدا.انقدر بهم آرامش میداد که دیگه ترکش نکردم.الانم تاثیرشو رو پسرم میبینم.