2777
2789

پسر من اصلا لگد نمیرنه خیییلی کم پیش میاد 

خیلی حرکتاش عجیب غریب شده احساس میکنم داره بازی میکنه آرنج و زانوهاش فک کن به دیواره رحمم میکشه انگار کارد دستشه قشنگ استخونشو حس میکنم تا هم به پهلو چپ میخوابم قلقلکم میده که همش میپرم انکار میدونه من واکنش نشون میدم باز کارشو ادامه میده باورکنید یه حرکات عجیب غریبی انجام میده میگم خدایا این تو داره چیکار میکنه اخه ..

با حرکاتش خودشو تو دلم جا کرده کاملا درکش میکنم  همش حس میکنم داره بازی میکنه میخواد منم باهاش ارتباط برقرار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بزار بری جلوتر حرکاتش باحال ترم میشه. البته کمی دردناک. دخمل من گاهی اوقات زیر معدم لگد میزنه گاهی اوقاتم چنان فشار میده که شکمم یه وری میشه بعد چند ثانیه ول میکنه. منم عاشق حرکاتشم الهی قربونش برم❤❤❤

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍
حالا بزار بری جلوتر حرکاتش باحال ترم میشه. البته کمی دردناک. دخمل من گاهی اوقات زیر معدم لگد میزنه گ ...

وااای عزیزم من همین الانم با حرکاتش دارم زندگی میکنم چقدر شیرینه هرروز انگار یه حرکت جدید یادمیگیره

من حرکتی حس نمیکنم.جفتم قدامیه   بااینکه دوشنبه رفتم ضربان قلبشو شنیدم امانگرانم چرا حرکت حس ن ...

زوده هنوز من با اینکه جفتم خلفیه و بچه سفالیکه هفته 19حس کردم

من حرکتی حس نمیکنم.جفتم قدامیه   بااینکه دوشنبه رفتم ضربان قلبشو شنیدم امانگرانم چرا حرکت حس ن ...

دکترم میگفت بعضیادیرترحس میکنن نگران نباش عزیزم 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت