2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری بعد از سقط...

123 بازدید | 10 پست

دوستان من یک سال و شش ماه پیش تو سن بیست و دو هفتگی سقط داشتم... بعد از اون ماجرا برای بارداری مجدد دچار ترس و استرس زیادی شدم... اما دو ماهه که تصمیم گرفتم به این ترس غلبه کنم و برای بارداری اقدام کنم...زیر نظر پزشک هستم اما دوست دارم از تجربیات شما هم استفاده کنم بنظرتون برای بارداری موفق باید به چه نکاتی توجه کرد... از لحاظ طب سنتی چه توصیه هایی برای باردار شدن سریع و موفق دارید... 

😎🤔

والا به هیچ نکته ای توجه نکردم و الکی هم به خودم استرس ندادم. البته پیش از بارداری یه چک اپ کامل شدم. از ازمایش خون بگیر تا تست پاپ اسمیر و سونو کامل شکمی و حتی سونو سینه. تمام کمبودای بدنمکرو پیش از بارداری جبران کردم و دکترا بهم گفتن قندت جوریه که ممکنه دیابت بارداری بگیری برا همینم از اول بارداری قند مصنوعی رو گذاشتم کنار. الهی شکر تا الانم هیچ مشکلی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول.قرص فولیک اسید و وینامین ای و دی رو حتما شرو کن

فولیک هرشب.ویتامین ای ۳۰۰ هر روز تا سه ماه و Dرو هفته یکروز بخور تا باردار شدی قطعش کن چون مسمومبت میاره

دوم همش چیزای گرم بخور.مخصوصا سه روز اول عادتت کاچی بابونه یا حلوا گرم بخور

خدایا فقط خودت

سقط من تو هفته 9 بود اما دکترم حسابی حساسیت به خرج داد! 

تا هفته 12 هرشب آمپول پروژسترون....  12 ساعتی شیاف پروژسترون تا هفته 15...  بعد اونم هفته ای یه دونه پرولوتون 500

همینطور استراحت نسبی🙂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

منم به دلیل فیبروم ۱۷ هفته سقط کردم کیسه ابم پاره شد. الان باردارم دکتر بهم امپول انوکسان داده هر روز بزنم و شیاف پروژسترون دعا کنید این ماهای اخرم ختم به خیر بشه بچم سالم بدنیا بیاد😟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
منم به دلیل فیبروم ۱۷ هفته سقط کردم کیسه ابم پاره شد. الان باردارم دکتر بهم امپول انوکسان داده هر رو ...

انشاالله که بی خطر این روزا رو میگزرونید. توکل بخدا مراقب خودتون باشید🌺🙏

😎🤔
انشاالله که بی خطر این روزا رو میگزرونید. توکل بخدا مراقب خودتون باشید🌺🙏

قربونت برم مرسی انشالله شما هم به زودی زود مامان میشی و بارداری بی خطری داشته لاشید😘😘😘

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤