2777
2789
عنوان

اونایی که زندگی زناشویی موفقی دارن سیاست های همسرداری شونو بگن.

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت قدر شناست حتما نیست .گفتم که طرف مقابل خیلی مهمه

ادم بدی نیستا ولی یه غرور خاص و مسخره ای داره جدیدا هم داره میره یه سمتی که احساس میکنم واقعا تمایل به زندگی نداره

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

من خداروشکر زندگیم خوبه 

اول از همه مرد هم مهم که واقعا مرد باشه وعشق وعلاقه به زندگیش بده وتلاش کنه واخلاقش خوب باشه 

اول این ک توی نداری شوهرت پشتش باشی 

خونه وزندگیت تمیز باشه 

مهم تر از همه  دستپختت خوب باشه 

هیچ حرفیو از زندگیت بیرون نبری حتی بابا مامانت 

قربون صدقش بری جلو خانوادش کوچیکش نکنی ببریش بالا 

شکاک نباشی 

چرا عزیزم مشکل چیه

نمیدونم شوعرم شاید پیش بقیه بگه زنم یدونس یا شانتس اوردم ولی من تو رفتارش نمی بینم از وقتی باردار شدم خهیلی بداخلاق تر شده بیشتر وقتا یجوریه که کلا انگار جایی که من نیستم راحتتره دیروز میگفت متاهلی یعنی تنهایی مجردی بهتره در صورتیکه من اصلا ادم گیری نیستم کنترلش نمیکنم جالب اینجاست که من کلا تنهام کله روزو تنهام شبام کلا دو ساعت بیداره بعد میخابه الان ۴ روز تعطیلیبه خانواده های جفتمون شمالن ما تهران رفتیم خونه خواهر شوهرم خواهرش گفت بیاین بریم شمال گفت نه بابا ولش کن کسی نیست من نمیتونم جایی بمونم شبا هی به خواهرش میگفت تو میری من میام تنهایی نمیتونم بمونم انگار من این وسط مترسکم با من تنهاس با بقیه نه 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
میشه بیشتر توضیح بدی دوستم😊

والا من خودم فک میکنم خیلی ساده و بی سیاستم ولی شوهرم همیشه میگه تو خیلی باسیاستی خیلی جاها ب سیاستت ارومم میکنی یا نظرمو عوض میکنی کلا اطرافیا فک میکنن من خیییلی سیاست دارمو کارامو با سیاست پیش میبرم😂😂😂

ولی من خیلی سادم هچکس باور نمیکنه!😂😂😂