2777
2789
عنوان

اونایی که زندگی زناشویی موفقی دارن سیاست های همسرداری شونو بگن.

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 52 پست

بنظرم باید قلق طرف دستتون بیاد،هرکس قلقی داره،ولی چیزی که برای من جواب داده اینه که در حالی که صدام هیچوقت بالا نمیره و داد و بیداد راه نمیندازم،خیلی قاطع هستم،یعنی یه سری اصول رو باید به مرور زمان جا بندازید با زبون خوش یا حتی الگو سازی براش

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نزر من همه چیز کشکه طرفت باید ادم باشه ادم که باشی عشقتو درک میکنه گذشتتو درک میکنه همراهیتو درک ...

آدم بودن خوبه ولی کافی نیست .شوهر اگر آدم ترین آدم باشه وقتی محبت نبینه و از عواطف و توجه انسانی محروم باشه خوی حیوانی هم می گیره

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
من خیلیصبوری کردم اما هیچ جا دیده نشد 😞😞😞میخاد مثلا ده سال دیگه جواب بذه؟ موقعی که عمرم تموم شده& ...

ن اونجوری .ولی بعضی وقتها کاری از دستت نمیاد .باید صبر کنی ببینی چه میشه .بعضی وقتها خدا حکمتی تو کارش هست .

ناگفته نماند طرف مقابل خیلی مهمه مثل کسی که از صبوری سو استفاده کنه باید  اصلا صفوری نکرد

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
به نزر من همه چیز کشکه طرفت باید ادم باشه ادم که باشی عشقتو درک میکنه گذشتتو درک میکنه همراهیتو درک ...

واقعا حرف درستیه، بعضی وقتا هرکاریم بکنی جونتم بزاری وسط اونتی که نخواد بفهمه نمیفهمه

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
ن اونجوری .ولی بعضی وقتها کاری از دستت نمیاد .باید صبر کنی ببینی چه میشه .بعضی وقتها خدا حکمتی تو کا ...

من خیلی جاها صبوری کردم که واقعا لازم بود اگکر پا به پای شوهرم میرفتم معلوم نبود به کجا میرسیذ اما حس بدش همیشه همراهم میاد تو ذهنم 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
باید خودتو دوست داشته باشی و برا خودت ارزش قائل باشی،منظورم مغرور بودن و خودخواه بودن نیستا،اینجوری ...

خیلی نکته ی خوبیه تا خودت نشون ندی ک ب خودت اهمیت میدی بقیه هم بهت توجهی نمی کنن

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
من خیلی جاها صبوری کردم که واقعا لازم بود اگکر پا به پای شوهرم میرفتم معلوم نبود به کجا میرسیذ اما ح ...

شوهرت قدر شناست حتما نیست .گفتم که طرف مقابل خیلی مهمه

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

تو این۱۲سال زندگی مشترک ما احترام به همدیگه رو همیشه سرلوحه زندگیمون قرار دادیم،اگه بی پول بودیم جاااار نزدیم صبر کردیم قناعت کردیم ولی کسی صدامون رو نشنید،اگه داشتیم هم خرج الکی نمیکردیم خرج میکردیم خوبم خرج میکردیم اما بجاش،محرم راز همدیگه بودیم،رفیق هم بودیم همه کس و کار هم بودیم خلاصه،الانم که ۱۲سال از ازدواجمون میگذره انگار دو روزه عقد کردیم عین روزای اولیم

صبر و احترام جادوی آرامش تو زندگی مشترک هستن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

هیچ وقت پشت سر خانواده اش حرف  نزنید مخصوصا پدر و مادر.

شاید ظاهرا چیزی نگه و دفاع نکنه اما تو دلش ناراحت میشه مثل خودمون.

نیاز جنسی مردها معمولا بیشتر از زن هاست هیچ وقت نه نگید چون خودشون رو توجیه می کنن برای خیانت.

غذاهای خوب و خوشمزه درست کنید . 

خونه همیشه مرتب باشه.

خودتون همیشه مرتب و تمیز و خوشبو باشید.

حد خودتون رو بدونید و جواب همه رو خودتون مودبانه بدید نیاید هی غر بزنید به جون شوهرتون خواهرت اینو گفت چون کاری از دستش بر نمیاد.

برای خودتون ارزش قائل باشید . بدترین جای غذا رو خوردن و بدترین لباس ها رو پوشیدن میشه وظیفه تون. کسی ازتون تشکر نمی کنه.