2777
2789

بیاین از سیاست های همسرداریتون که تجربه ی خودتونه و جواب می ده بگین که چطور همسرتون رو عاشق خودتون نگه می دارید بذارید بقیه استفاده کنند  

دوستایی ک مشکلی تو ی زمینه ای دارن یا سوالی دارن بپرسن تا جواب بدیم  

کلا بحرفید  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگید من استفاده کنم

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

به  نظرم تو زندگی مشترک ی جای باید کوتاه بیای  اونجا صدردصد تو برنده ای و موفق .ادنهای صبور و پر تحمل خیلی موفقن .

من شخصا پیشنهادم برا زندگی موفق صبور بودنه 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
به  نظرم تو زندگی مشترک ی جای باید کوتاه بیای  اونجا صدردصد تو برنده ای و موفق .ادنهای صبو ...

من خیلیصبوری کردم اما هیچ جا دیده نشد 😞😞😞میخاد مثلا ده سال دیگه جواب بذه؟ موقعی که عمرم تموم شده 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

به نظر من همه چیز کشکه طرفت باید ادم باشه

ادم که باشی عشقتو درک میکنه گذشتتو درک میکنه همراهیتو درک میکنه درست رفتار میکنه بیشعور که باشه تو جون بده براش مگه حالیش میشه

من خیلی دوس دارم بدونم خانمی ک خیانت دیده و الان زندگی خوبی داره چیکار کرده ک زندگیش خوب شده و شوهرش ...

بحث خیانت خیلی وابسته به شرایطه بعضی مردا بیمار روحی هستند و زن حتی اگر فرشته هم باشه باز می رن خیانت می کنن و درگیر تنوع طلبی هاشون هستند ولی مردی که آگاهانه خیانت می کنه با اینکه زندگیشو دوست داره بحثش جداست اگر به موقع تشخیص داده بشه و جلوگیری بشه ازش و با صحبت و تشخیص مشکلاتشون تلاش کنن حلش کنن ی بحرانه ک میگذره

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

من خودم فک نمیکنم موفق باشع زندگیم ولی دیگران مخصوصا خانوداه شوهر میگن تو خیلی تو زندگیت موفقی و خوب شوهر داری بلدی در صورتی که من بچه همشون حساب میشم از نظر سن و سال البته جز پدر و مادرم که از مشکلاتم خبر دارن بقیه فک میکنن ما خیلی تو زندگیمون موفق هستیم، نمیدونم چرا