2777
2789
عنوان

عجب اشتباهی کردم

202 بازدید | 11 پست

یه اشتباهی کردم چند روز پیش رفتم صورتمو لیزر کردم الان نه موهای صورتم ک لیزر کردم ریخته نه می تونم اصلاح کنم،

کیا لیزر کردن چطور بوده بعد لیزر چیکار کردین؟

با این قیافه روز عیدی حال ندارم برم بیرون

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم خواهرشوهر من خیلی صورتش مو داشته اولین جلسه رفته یجا ک خوب نبود موهاش نریخت بعد لیزر ولی دومین جلسه رو رفته یه مرکز خوب بعد ۲۰روز موهاش کلا ریخت خودش وقتی دست میزد ب موهاش خودش کنده میشد

منم صورتمو لیزر نکردم

ولی بدنم موهاش ریخت قشنگ 

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
بعدشم خواهرشوهر من خیلی صورتش مو داشته اولین جلسه رفته یجا ک خوب نبود موهاش نریخت بعد لیزر ولی دومین ...

اینم یه مرکز خوبه قبلا رفته بودم جلسه اول دست میزدم بهشون می ریخت الان اینطور نشده

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
چند جلسه لیزر انجام دادین؟

۸جلسه دوره ش بود 

ولی من از جلسه سوم دیگه مویی ندیدم

بی نظیر بود

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

موهای زاید رفتی یا کل صورت ? دکتر من گفت خود صورت اگه بری لیزر , بعدا موهاش ضخیم میشه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50