2777
2789
عنوان

رنگ مو چی الان مده؟ 🤔

229 بازدید | 18 پست

زیاد اهل مد نیستم ولی رنگ موهای جدید قشنگن؟

من اکثرا رنگ موی تون قرمز میزنم بیشتر بهم میاد 

ولی رنگای روشنم دوس دارم 

میخام رنگ بذارم خودم

اگه چیزی گذاشتین خوشگل بوده ترکیبش پیشنهاد بدین 

برای پوست گندمی روشن😀

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امبره خیلی بدم میاد کلی پول میدی ولی انگار ریشه موهات در اومده رنگش کردی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شنی با واریاسون دودی و سبز شامپاینی با یخی با واریاسون نقره ای

وای نگووو عاشق این رنگام 

ولی موهامتو پایه نمیره نهایتا نارنجی روشن بشه 😕

خوب نباید اونقدر نزدیک ریشه بزاری که همچین حسی بده.وگرنه خوشگله.ریشه گیری اینام نداره راحت یه رنگساژ میکنی میره

امبره در واقع همون موقعی هست که موهات رنگ داره بعدش ریشه مو در میاد مشکی و ی رنگ دیگه میشه   حالا اومدن کردنش تکنیک . اسمم روش گذاشتن .

درحال حاضر خود رنگ طبیعی مو باکلاس تره، البته اگه سفیدی نداشته باشه..

خودم زیاد رنگ مو دوس ندارم 

ی مقدار مو سفید دارم میاد پیدا شوهرم دوس نداره حرص میخوره مجبورم میکنه رنگ کنم 😊

آره واقعا خوشگله  دکلره زدی؟

نه . موهام مشکی طبیعی بود .  مادر شوهرم داشت برام میزد گفت میخوای دکلره بزنم روشن تر شه. گفتم نه . 

ولی خیلییی نازه . تو هر حالتی رنگش عوض میشه . تلفیق قهوه ای و قرمز یا مشکی و قرمز .