2821
2789
عنوان

دختر شیطونم

352 بازدید | 22 پست

بچه ها دخترم ۲۰ ماهشه و خیلی بهش وابستم.واقعا یک لحظه بدون دخترم نمیتونم و به هیچکس اطمینان ندارم دخترمو بذارم پیشش.اونم ماشالله شیطونه و جز من هیچکس نمتونه از پسش بربیاد حتی باباش.باباش میگه بده بمن ببرمش بیرون منم قبول نمیکنم.خصوصا باباش حسابی سربه هواست مطمئنم بدم بهش و بیاد خونه بگم نسیم کو میگه مگه نسیم دست من بود.بنظرتون حق با منه که بچمو نمیدم بهش؟الان براتون عکس دخترمو میذارم

واییی تو منی یا من توام دقیقا دقیقا شرح حال من فتی حتی سن بچه هامونم یکیه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂😂 پس فقط من نيستم منم اينجوريم اما دارم از پا در ميام ديگه

منم فک میکردم من تنها اینجوریم اخه دور و بریام میگن طبیعی نیستم وسواس دارم خوار شوهرمم ک بهم میخنده

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

به نظرم مامانا کلا حساس هستن،بقیه ام میتونن از بچه نگهداری کنن مطمئن باشید، اون بنده خدا پدرم حق داره با بچه اش بره تفریح😂،البته مادرا این رفتاراشون دست خودشون نیست حس مادریه دیگه

وابستگی خیلی بده اگه بچه اتون بزرگ شد یاتو آینده خواست ازدواج کنه واسه هر دوتون سخت میشه چون تجربه اشو کردم که میگم سعی کن کم کم این وابسطه گی رو کنار بزاری

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤