2821
2789
عنوان

دختر شیطونم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرام‌میگن خوب میکنی نمیدی 

نه والا خوار شوهر من کلا بچه هاش ولن حتی به همسایه جدید میده بچه هارو  کلا هرکی باشه ک بچشش نگه داره میزاره پیششش اصلا نگران نمیشه دلتنگیم نمیکنه میگه راحت شدم  اونروز بچهاش فرستاد خونه هنسایه ک دوبار دیدن واس دو ساعت عین خیالشم نبود  واس همبن من براشون عجیب غریبم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بچه رو ببره بیرون از استرس نمیتونم حتی استراحت کنم

مثل منی دقیقا دائم درحا ایت الکرسی خوندنم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

منم مث توبودم تا وقتی بچه دوم اومد و اون اولیه بس که اتیش میسوزوند اذیت دومی هم میکنه زیاد خودم به باباشون میگم پاشو بچه رو یکساعت ببر بیرون تا بلکه نفس بکشم ، ولی قبلا یکدقیقه هم نمیزاشتم ببره!!