2777
2789
عنوان

لطفا بیاین درمورد دارو به کودک

142 بازدید | 20 پست

دوستان شرمنده میگم دخترم دو روزه اسهال و استفراغ پیدا کرده و گاهی تب میکنه حالا تبش بهترع ولی اصلا چیزی نمیخوره اگر یبارم بخوره بعدش سر یکم اب یا دارو استفراغ میکنه 

به نظرتون الان پدی لاکت بخرم بهش بدم؟یا دارو وغذاچی میدونین مناسبه براش؟کلا بدغذاست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدی لاکت کلا حرکات روده رو کنترل میکنه چه اسهال چه یبوست

ولی باید چند روز بدی تا اثر کنه

اگه اسهال استفراغش زیاده حتما ببر دکتر شاید سرم لازم داشته باشه. 

برنج و ماست 

و موز بده بخوره

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
پدی لاکت کلا حرکات روده رو کنترل میکنه چه اسهال چه یبوست ولی باید چند روز بدی تا اثر کنه اگه اسهال ...

نه فعلا درحدسرم نیست ولی باید دارو بدم مرسی

ممنون کمک بزرگی بود اگر شماهم پست نمیزلستی تاپیک را حذف میکردم لطفا پستت حذف کن

واقعا ک

بله واقعا کمک بزرگی بود که کردم چون بچه ای ک تب داره و اسهال همراه باهاش داره دچاره عفونت روده ای یا میکروب شده

و حتما باید بره دکتر ازمایش بده

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
واقعا ک بله واقعا کمک بزرگی بود که کردم چون بچه ای ک تب داره و اسهال همراه باهاش داره دچاره عفونت ر ...

ممنون ازت درست میگی

درسته نميدونم چرا استارتر ناراحت شد

نه ناراحت نشدم دیدم کسی نظر نمیده واقعا میخواستم تاپیک را حذف کنم بعد دیدم بقبه هم لطف کردن نظر دادن

آره دیگه آدم نمیدونه باید تو تاپیک هایی که استارتر درخواست کمک کرده نطرشو بگه یا نه!

عزیزم من خودم‌پرستارم با چند تا پزشکها همکارام مشورت کردم و خودم میدونم چه زمانی کودک سرم نیاز داره ولی دلم مبخواست تجربه مادرها را بدونم ...تا بدونم اثر کدوم داروها رو بچه هاشون بهتر بوده

عزیزم من خودم‌پرستارم با چند تا پزشکها همکارام مشورت کردم و خودم میدونم چه زمانی کودک سرم نیاز داره ...

اتفاقا منم نرسم و icu بیمارستان فوق تخصصی کودکان کار میکنم و میدونم که بدون تجویز پزشک حتی نیم سی سی پدی لاکت هم نمیشه به بچه داد!

بیشتر هم فقط تو تاپیک های پزشکی میرم چون دیدم درخواست کمک کردی اومدم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه