دوستان شرمنده میگم دخترم دو روزه اسهال و استفراغ پیدا کرده و گاهی تب میکنه حالا تبش بهترع ولی اصلا چیزی نمیخوره اگر یبارم بخوره بعدش سر یکم اب یا دارو استفراغ میکنه
پدی لاکت کلا حرکات روده رو کنترل میکنه چه اسهال چه یبوست
ولی باید چند روز بدی تا اثر کنه
اگه اسهال استفراغش زیاده حتما ببر دکتر شاید سرم لازم داشته باشه.
برنج و ماست
و موز بده بخوره
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
آره دیگه آدم نمیدونه باید تو تاپیک هایی که استارتر درخواست کمک کرده نطرشو بگه یا نه!
عزیزم من خودمپرستارم با چند تا پزشکها همکارام مشورت کردم و خودم میدونم چه زمانی کودک سرم نیاز داره ولی دلم مبخواست تجربه مادرها را بدونم ...تا بدونم اثر کدوم داروها رو بچه هاشون بهتر بوده
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏