2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر چجوری اشتی کردید

مقصر بودم ولی نمیخواستم منت کشی کنم بعد دو روز پیام دادم بستم تموم شده برام بفرست دیگه سر حرف باز شد و صحبت کردیم با هم اخرشم اشتی😊

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
اتفاقا من تصمیم گرفتم ایندفعه هیچکدوم کاراشو نکنم الانم لباساشو رفته گذاشته جلو ماشین لباسشوی که بشو ...

ن من هیچوقت کاراش نکردم اینبار دیگ میخوام کاراشوبکنم غذادرس کنم اما تولاک خودم باشم بغلش میخوابی یاجدا سرچی قهرکردید

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 

من با شوهرم قهرم 

از ظهری تا الان خابه😢😢بهش گفتم پاشو 

گفت مگ وقتی تو میخابی من بیدارت میکنم.

الان باهاش قهرم افطاریم درست نکردم😆😆

برم نوناروهم قایم کنم ک چیزی نتونه بخوره😆😆

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍
مقصر بودم ولی نمیخواستم منت کشی کنم بعد دو روز پیام دادم بستم تموم شده برام بفرست دیگه سر حرف باز شد ...

اهان چ خوب ماهروقت قهریم پیام بدم بدتر دعوامیکنیم

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
اهان چ خوب ماهروقت قهریم پیام بدم بدتر دعوامیکنیم

خیلی خوشحالم ان شالله شما هم زودتر اشتی کنین

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
ن من هیچوقت کاراش نکردم اینبار دیگ میخوام کاراشوبکنم غذادرس کنم اما تولاک خودم باشم بغلش میخوابی یاج ...

نه جدا نمیخابم ...همش بداخلاقی میکنه منم بهش تذکر دادم که ب بچه بداخلاقی نکن ب آقا برخورده کلی زمین و زمان بهم دوخته منم سکوت کردم و سنگینم باهاش خیلی حق بجانبه