سلام به همه من سابقه سقط جنین داشتم الان باردارم ولی دیابت بارداری دارم و انسولین میزنم میترسم چیزی بخورم هم از ترس سقط هم دیابت کسی میتونه کمک کنه لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتم همبر دست ساز خریدم چون داخلش یه کم فلفل داره و مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی میترسم بخورم آیا بده ...
اینم گوشته مطمئنه بخور ولی با ارامش اخه ملت همه وقتی حامل همه چی میخورن همه جا میرن خداروشکر سالمن،چون ارامش دارن کی گفته غذا باعث سقط میشه...غذاهای روتین خونگی خیلیم خوبن.من قبول ندارم جز زعفران ولزج ها مثل خاکشیر که ملینن.
حالم خوب بود تا رفتم دکتر غدد الان شما چند وقتتونه
چی گفت مگه؟قندت کنترل کن .معرفی نکر به تغذیه چون باید معرفی کنه.سبزیجات قبل غذا واسه پایین اوردن قند بهم گفته بود.من زایمان کردم ولی اصلا استرس نداشتم،سخت بود اکثرا دلم خوراکی شیرین میخواست
من ذخیره تخمدانم ۳ دهم بود یه با ای وی اف کردم هفته ۶ خود به خود سقط شد خالا مثل معجزه به قول دکترا حامله شدم که فهمیدم دیابت دارم و باید برم دکتر غدد که اون از خدا بی خبر داغونم کرد هر لحظه فکر میکنم یا ناقصه یا داره می افته