2777
2789

سلام من هفته ششم بارداری هستم دوروز پیش لکه بینی شدید داشتم با درد که رفتم دکتر گفت حتما داره سقط میشه رفتم سونو همه چیزش خوب بود قلبش هم تشکیل شده بهم شیاف پروژسترون و امپول و سرم ضد سقط داد گفت استراحت کن الان بازم لکه بینی دارم خطرناکه؟زنگ میزنم دکترم امروز نیست بعد شیاف ۱۲ ساعت ببار گفته بزنم الان ۶ ساعت گذشته میشه بازم شیاف استفاده کنم یا نه صبر کنم همون ۶ ساعت دیگه بزنم؟

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ۴داشتم تا۸

فقط استراحت مطلق وشیاف بذار مهمتر از همه اصلا استرس نداشته باش ک خودش عامل لکه بینیه

مطمئن باش اگه خدا بخواد میمونه من تاهمین الانشم لکه بینی دارم ولی سپردم دست خدا وخداروشکر روزای سختو گذروندم☺

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

عزیزم نگران نباش لکه بینی تو بارداری خیلیا طبیعیه و همینجور دردایی ک مثل درد پری میمونه .سعی کن استراحتت و زیاد کنی و ب نینی خوشگلت فک کنی منم این روزا رو داشتم و واسه استفاده شیاف تا هر وقت دکتر گفته و هرجور ک دستور داده استفاده کن .استرسم نداشته باش مامانی 

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  
استراحت کن همون زمانی ک گفته بزن ‌اصلا از جات تکون نخور فقط برای دستشویی.منم هفته ی ۶ داشتم لکه بینی ...

چرا عزیزم؟خیلی استرس دارم فقط اشکام داره میریزه صدایه قلبش رو شنیدم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
نه همون ۱۲ ساعت بزار اره منم از هفته ۶ داشتم تا هفته ۱۱ شیاف میزاشتم 

خطرناک نیست دکترتون نگفت بخاطر چیه؟

عزیزم نگران نباش من مامانم تا پنج ماهگی ابجیم پریود میشده قشنگ سرموقع واس همین اصلا متوجه بارداری نشده بود دیگ شما شیاف استفاده کنی انشالا ک اتفاقی نمی افته هر چی دکتر گفته گوش کن چون ممکنه ضرر داشته باشه میزنی رحمو میترکونیااا

عزیزم نگران نباش من از اول بارداری تا الان لکه بینی دارم ؛ دیروزم سرکلاژ شدم😐

داروهاتو استفاده کن و استراحت کن؛ استرسم نداشته باش😘

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰

اونایی ک لکه بینی دارن ۹۰درصد بچه شون پسره.اروم باش استرس برات بدترین چیزه .چیزی نیست فقط حرف دکترتو گوش بده شیاف و استراحت همین انشاالله رفع میشه زود

اول اینکه استراحت باید مطلق باشه ، روی پهلوی چپ دراز بکش یه بالش زیر پاهات بذار یه کم پاهات بالا باشه ، مایعات باید خیلی زیاد بخوری که لکه دفع بشه اگه لکه بینی شدید شد دو تا همزمان شیاف بذاری اشکال نداره اینو از دکتر پرسیدم . اینا رو رعایت کنی زود خوب میشی چون قلبش هم تشکیل شده نگران نباش .

عزیزم استرس از همه چی بتر 

سوره حجرات هر روز بخون برای جلوگیری از سقط خوبه

انشاءالله که خیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم