2777
2789
عزیزم قزل الان تو مشهد شده ۳۶ چطور میشه با ۲۰ تومن یک کیلو ماهی خرید البته ما خودمون اصلا کنسرو اس ...

من چند روز پیش پرسیدم ۲۹ تومن کیلو

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز قزل ۲۸ بود ...هست هر قیمتی ماهی .بهتره کنسروه ک 

منم نمیگم کنسرو بهتره 

و اگه حساب کنی کنسرو گرون تر از ماهی تازه هم در میاد ولی حرف اینه‌که الان ماهی هم کیلویی ۲۰ نیست تازه سر و دم و همه محتویات شکمش به همون قیمت میدن دیگه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

ما پریشب خریدیم ۱۵ تومن.همشم روغن بود یکم گوشت😥

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
من چند روز پیش پرسیدم ۲۹ تومن کیلو

تو مشهد؟؟

چون ما که یکی دوماهی هست ماهی نگرفتیم داشتیم‌ولی همون موقه کیلویی ۳۶ گرفتیم

ی جا دیدم ۸.۵۰۰ ولی ۱۴ ۱۵ هم دیدم مارکشون فرق میکنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
قزل کیلو ۳۸ 

۲۸

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
روش زده ۹۹۰۰میگفت قیمت کارخونه اینه تا بیاد گرون میشه خدا لعنتش کنه همیشه همه چیو گرون تر میده 

نخر داره بشدت گرون فروشی میکنی ... زنگ بزنید ب ۱۲۴ میان جمعش میکنن .. حتما زنگ بزن جز شما خیلیای دیگه هم دارن میخرن

بگو ک نیستی فقط ، خدای جا نمازها ...بگو ک چاره سازی و خدای چاره سازها 😔 
قبول داری کرج نه مزایای ارزونی شهرستان هارو داره، نه امکانات   پایتخت ،این وسط گرونی ها اول برا ...

بازم کرج که خوبه مشهد خیلی گرون تر از کرج ه😟