2777
2789
ی کیلو ماهی میتونی با پولش بخری والا

عزیزم قزل الان تو مشهد شده ۳۶

چطور میشه با ۲۰ تومن یک کیلو ماهی خرید

البته ما خودمون اصلا کنسرو استفاده نمیکنیم

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه چهار سالی میشه نخوردم.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
عزیزم قزل الان تو مشهد شده ۳۶ چطور میشه با ۲۰ تومن یک کیلو ماهی خرید البته ما خودمون اصلا کنسرو اس ...

منم استفاده نمیکنم موقع نهار بکی اومد خونمون غذامون ساده بود اینو گرفتیم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
عزیزم قزل الان تو مشهد شده ۳۶ چطور میشه با ۲۰ تومن یک کیلو ماهی خرید البته ما خودمون اصلا کنسرو اس ...

دیروز قزل ۲۸ بود ...هست هر قیمتی ماهی .بهتره کنسروه ک 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اها. خیلی خوبه اونجا. کرج ۱۵ تومنه

قبول داری کرج نه مزایای ارزونی شهرستان هارو داره، نه امکانات   پایتخت ،این وسط گرونی ها اول برای ماست فقط 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
خیلی گرون داده  قیمت چاپی روش نزده ی نگاه بکن

روش زده ۹۹۰۰میگفت قیمت کارخونه اینه تا بیاد گرون میشه خدا لعنتش کنه همیشه همه چیو گرون تر میده 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
ما خداروشکر کنسرو‌ماهی نمیخریم ماهی تازه میگیریم از دریا کباب میکنیم😋

ماهی رو تو چه موادی میخوابونی وقتی میخوای کباب کنی؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!