2777
2789

من پسر دوست دارم 

و شوهرم بشدت دختر 

هر کدوم بشه دوسر برده 😁😁😁😁

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید فقط خداروشکر کرد که یه بچه سالم داده. مگه بچه گوجه خیاره که سوا کرد!

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

هردوتاشو دارم ولی دخترخیلی زندگیمو شیرین کرده

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

کاش جای ما برعکس میشد نمیدونم خدا چرا جنسی ک دوس داریمو نمیده یعنی ب صلاح این همه ادم نیس؟؟؟ کجای دنیارو تنگ کردیم اخه قربون خدا برم

منم خیلییی چیزا رو رعایت کردم برای دختردار شدن من درحد مرگ دختر دوس دارم و ارزوی بچگیمه تاالان ولی تو ان تی بهم گفتن پسره صبر کردم تا هفته بعد برم انومالی بببینم چی میگن 

من تا یک هفته کامل گیج بودم حس زندگی نداشتم انگار یچیزیو ازم گرفته بودن 

شوهرم ک دوتاشم دوس داره 

من یک دو هفته بعد از ان تی تونستم یکم کنار بیام باهاش دیگه چ کنیم خدا نخواست لااقل منی ک ارزوم بود منی ک التماسش کردم شب و روز و گریه بود کارم چی میشد مصلحتمو تو اون میدید اخه

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

دوست داشتیم پسر بشه بخاطر مامانمو خانواده همسرم ولی دختر شد شوهرمو خودم هیچ مشکلی با قضیه نداشتیم مهم سلامتیش بود الان دخترم تموم زندگیمون شده و اینم بگم از روزی ک اومد با خودش خیر و برکت اورده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
کاش جای ما برعکس میشد نمیدونم خدا چرا جنسی ک دوس داریمو نمیده یعنی ب صلاح این همه ادم نیس؟؟؟ کجای دن ...

نمیدونم حکمتش چیه واقعا.

البته الان راههای تعیین جنسیت قطعی هست ولی ماشالا گرونه و عوارض بالا

کاش جای ما برعکس میشد نمیدونم خدا چرا جنسی ک دوس داریمو نمیده یعنی ب صلاح این همه ادم نیس؟؟؟ کجای دن ...

قربون خدا برم خودش صلاح میدونی من از دوره نوجونی آرزو داشتم وقتی که مادر میشم ۲تاپسر داشته باشم

دوست داشتیم پسر بشه بخاطر مامانمو خانواده همسرم ولی دختر شد شوهرمو خودم هیچ مشکلی با قضیه نداشتیم مه ...

دخملی شیرینه ولی من دوس داستم اولی پسرشه.واسه دومی رژیم نگرفتی؟

نمیدونم حکمتش چیه واقعا. البته الان راههای تعیین جنسیت قطعی هست ولی ماشالا گرونه و عوارض بالا

اره والله قسمت هرچیه انشاالله هممون سالم بچمونو بغل بگیریم و شاد باشیم

قربون خدا برم خودش صلاح میدونی من از دوره نوجونی آرزو داشتم وقتی که مادر میشم ۲تاپسر داشته باشم

هیییی خدا حکمتش واقعا عجیبه ولی شکر بازم هزار بار شکر ک مادریم😘