2777
2789
عنوان

شمالیابیایین

77 بازدید | 10 پست

من جنوبم اینجاآب وهوا خیلی بده خودم هم یکم افسردم کارم هم فشردس میخوام حداقل جایی که زندگبی میکنم آب وهواش خوب باشه سرسبز باشه بارون بزنه روحیه بگیرم.خودم به خانواده وفامیل وابستگی ندارم ولی شوهرم زیادخونه پدرش میره دلم میخواد انتقالی بگیرم بیاییم شمال زندگی کنیم شوهرم کارش آزاده میتونه شمال هم کارشوادامه بده شمال برازندگی چطوره خرجاچطوره آدماش باغریبه هاچطورن 

شغلت چیه؟

من بندرعباس بدنیا اومدم درسم خوندم ولی شمالیم الانم رشتم خب معلومه خیلی فرق داره ولی اشکال بندر فقط گرماشه بقیه چیزاشو دوس دارم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااام عزیزممم

تشریف بیارین خوبه..

ازنظر آب و هوا پاییز و زمستون خوبه برا شما که جنوبی هستین هوای بهارو تابستونم خوبه به آب و هوای شرجی هم که عادت دارین..

مخارج به نسبت بیشتره چون پوشاک گرون تره و همینطور کرایه خونه و قیمتا...

ولی خوش میگذره....مثلا گیلان برین مردم گیلان خیلی مهمان نواز ترن...

من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍

کارمندبانکم من خیلی شمالو دوست دارم دلم میخواد جایی زندگی کنم که آب وهواش خوب باشه بارون بزنه جنگل داشته باشه فکرمیکنم جایی که هواش خوبه مطمعنن مردمش هم اخلافشون بایدخوب باشه اخه اینجااب وهوای گرم مردمو عصبی میکنه اینطور نیس؟