2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگن اینا تو روز اول اشتباه کردن الان نمخان اقرار کنن 

هر سال يه حرفي درميارن  گناهي گرن منو شما نيست من از وقتي مكه رفتم فكر نميكنم كار كشور عربستان رو اصول باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اطلاعی از جغرافیا ندارم. این که تفاوت داره چون ایران یک روز ماه رو دیرتر دیدند،ماه قمری هم بیست و ه ...

همه حرفای شما درست .

اما حرف اینه که ماه از ابتدا دیرتر اعلام شد. روز آخر شعبان ، در واقع روز اول رمضان بود . حتی این حرفا مال الان نیست .  در شب ۱۳ ماه مبارک هم خیلی ها با چشم خودشون دیدن که ماه کامل هست و ماه شب ۱۴ هست نه ۱۳. هم با چشم هم با دستگاه .

من گفتم که روزه ام و گناه و ثوابش پای کسانی که مسیول هستن.   اما نمیشه پته ی علم و اطمینان رو زد به همین راحتی . 

افغانستان ز نظر عرض جغرافیایی قبل از ماست . و ممکن نیست اونجا عید باشه و ایران خیر . به اضافه اینکه ماه هم دیده شده،رویت شده در ایران .

همین 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اطلاعی از جغرافیا ندارم. این که تفاوت داره چون ایران یک روز ماه رو دیرتر دیدند،ماه قمری هم بیست و ه ...

یعنی اگ اونا اشتباه کرده باشن گردن ما هیچی نیس؟

ک چرا خودمون نرفتیم تحقیقو اینا ؟

آخه آدم سختیم بکشه روزه بگیره ن تنها ثواب نداشته باشه بلکه کار حرامم کرده باشی😐

اون روزی که مردم روزه گرفتن و گفتن ماه رمضون نبوده اون مشکوک عزیزان

و خوب به دنبالش روز آخر هم اشتباه میشه دیگه .

چون ماه قمری که ۲۸ تایی نیست 😊

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه هااا تو روخدا ول کنید خیلی وقت ها همه کشورها تو اعلام عید هماهنگ نیستند مختص امسال نبوده که میگید افغانستان عید اعلام کرده خب شاید افغانستان اشتباه کرده عربستان ام القری هست وقتی هید اعلام کنه چند تا کشور بدون رویت ماه ازش تبعیت میکنند اگر سر رحلت هم بحث دارید فردا هم سالگرد ۱۵ خرداده میتونستند عید و بندازند پنج شنبه که به دوتا عزاداری نخوره ماه رمضون هم ۳۰ روز بشه یا اصلا از اول که تقویم امسال و مینوشتند شروع ماه رمضون و دیرتر میزدند.... عجیب این از دیشب تا حالا همه تو نینی سایت روزه بگیر شدند و نگران عیدند خیلی خوبه که به احکام اهمیت میدی اما خب یه سری ازکاربرها تاپیک های قبلیشون هست که گفتند روزه نمیگیرند اما تا به جنجال عید فطر میرسه سریع میان تو این تاپیک ها به اختلاف ها دامن میزنند اقااا گناهی هم باشه به گردن شما نیست توروخدا انقدر مومن بازی در نیارید خدا میبخشه بنده ش نمیبخشه 

باید تبعیت کنیم؟؟ چه حرفایی ادم تا خودش عقل شعور اختیار داره باید تبعیت کنیم؟

عزیزم وقنی خداگفته کسی ک ب سن تکلیف رسیده باید مرجع تقلید انتخاب کنه ینی ی سری مسائل هس ک عقل و درک ما عاجزه وباید از یک عالم دینی کمک بگیریم

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

وا بچه ها خو اگ ماه رمضون ۳۰روز باشه باز هم اگر اولشو اشتباه کرده باشن امروز عید نیس

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
همه حرفای شما درست . ما حرف اینه که ماه از ابتدا دیرتر اعلام شد. روز آخر شعبان ، در واقع روز اول رم ...

آره منم اتفاقا شب ۱۳ تو حیاط افطار کردیم همه مگفتن این ماه ماهه ۱۳ هم نیس ماه کامل کامله

ماه تو شهرای مرزی مث شهرماه اون شبی ک گفتن اول ماه رمضون کاملاااا مشخص بود 

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟