هویا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 180 عنوان مامان ها لطفا کمک راهنمایی می خوام 81 بازدید | 5 پست من یه نوزاد سی و هفت روزه دارم تقریبا روزها نمی خوابهاصلاً مگر تو کارسیت ماشین و شب ها هم از بی خوابی بی طاقت می شه و انقدر گریه می کنه تا بخوابه اونم تو بغل ،نمی شه گذاشتش سرجاش،نگرانشم و خودم هم بریدم واقعا ً خسته ام😭ممنون می شم از تجربه هاتون بگینو از حالا عذر خواهی می کنم اگه نتونم جواب بدم 1398/03/14 | 06:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24082 ببریدش دکتر چکاب خون بدید کم خونی وفقر اهن نداشته باشه استرس شما مهمه اگر شیرش میدید استرس نداشته باشید نوزاد خیلی خیلی بیشتر ازایناباید بخوابه ببریدش دکترمتخصص اطفال و ریشه یابی کنید
خااااانم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 3289 عادت کرده ب بغل شدنباید بچه را از همون اول خیلی بغل نگیری تا عادت نکنه من مامان نیستم ولی تو اطرافیان مورد مشابه شما دیدموقتی عادت کنه دیگه نمیشه کاریش کردمن اگه ان شالله مامان شدم اصلا محلش نمیزارم ک نخاد از این عادتا بکنه😂محض شوخی سلامتی پدر ومادر من و همه پدر ومادرها صلوات...