2777
2789

مایه خونه تو شهرمون داریم خواستیم بفروشیم که تهران یه گاراژ اجاره کنیم پول لازم بودیم دیشب که خونه عموم دعوت بودیم گفتیم خونه رو میخرید؟جواب قطعی بهمون ندادن.امروز مشتری دست به نقد امد شوهرمم پول لازم.ازشون بیانه گرفت عموم زنگ زد که ادرس خونه رو بده ببینیم چیکار کنم؟الان عموم میگه دروع گفتن یا زن عموم که خوشحال بود واسه اینکه خونه دار شده ناراحت میشه.از عذاب وجدان نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو کاره ای نیستی  شوهرت فروخته تو چرا بده بشی   برای اونها هم که خونه قحط نیست!!!!

و در نهایت شما اگه نمی خواستی به عمو بدی اصلا بهش نمی گفتی!!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
خب عموتون اولیت داره اگه قطعی خواست بخره بیعانه طرف رو پس بدید

اون پولشو تو سه قسط میداد اونم یه ساله شاید شوهرم باید تایه هفته دیگه به بنگاهی جواب میداد از تپش قلب بچم از عصر آروم شده تکون نمیخوره

دیشب که گفتیم ناراضی بود گفت که پول نداره خوب از کجا بدونم نظرش برمیگرده

ولش کن زیاد درگیرش نباش

دقیقا همین حرف هات بهش بگو   اگه انقدر بی منطق باشه که ناراحت بشه!!  به جهندم بزار ناراحت بشه 

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!