2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارک ناژوون

سی و سه پل 

خواجو 

دیگه همینا

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )

اگرم راه دورتر میتونی بری پارک سرارود مبارکه خوشگله 

https://www.imna.ir/news/233797/پارک-ساحلی-سرارود-مبارکه-تصاوی

ر

این لینک عکساش ببینین

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )