2777
2789
عنوان

سونوی هفته های اخر بارداری

194 بازدید | 15 پست

سلام خانمای عزیز،من بعد از سونوی انومالی که توی هفته ی نوزده رفتم دیگه سونو ندادم،الانم هفته ی 36،هستم،و میخوام طبیعی زایمان کنم،ایا برای سونو رفتن دیر شده؟فکرکنم هفته ی34،باید میرفتم سونو،ولی نتونستم برم،نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۶‌هفته رفتم قرار بود ۳۹هفته سونو اخرم باشه که نشد تو سی و هشت هفته چهار روز زاییدم اونا خودشون با معاینه میفهمن بچه سرش پایینه یا بالا وزنشم که دیگه دنیا بیاد میفهمی

هعی روزگار پشمالو ؛)

من 5 ماهمه سونو گفت بچه با سر هست.چند درصد احتمال داره تا موقع زایمانم بریچ بشه؟

معمولش بریچ باشه ممکنه بچرخه سرش بیاد پایین اما سفالیک خیلیییی درصدش کمه بریچ بشه دختر من تا ۲۶هفته بریچ بود سی و سه هفته سفالیک شد

هعی روزگار پشمالو ؛)

معمولش بریچ باشه ممکنه بچرخه سرش بیاد پایین اما سفالیک خیلیییی درصدش کمه بریچ بشه دختر من تا ۲۶هفته ...

پس چجوری سزارینی بشم؟؟؟؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
باید از دکترت کمک بگیری عزیزم مثلا نامه بده لگنت کوچیکه یا فوبیای زایمان طبیعی داری

فوبیای زایمان طبیعی که دیگه داره از دور خارج میشه اکثرا قبول نمیکنن.میمونه لگن که دکتر من تابع مقرراته فقط خدا باید به دادم برسه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج