2777
2789
عنوان

بی تفاوتی همسر

181 بازدید | 20 پست

سلام .دیشب تولد شوهرم بود واسش سنگ تموم گذاشتم رفتم رستوران یه جا رزو کردم تم تولد واسش زدم و بهترین غذا و بهترین کادو . این تولد پای من 600تومن تموم شد. شانس گندم روز تولد من مسموم شدم و شب تو رستوران حالم بد بود .خلاصه با همه حال خرابیم خودمو نگه داشتم . بعدش واسه برگشت دیگه تحمل نکردم و بهش گفتم ببرم دکتر . گفت من دکتر قبول ندارم اینا آدمو مریض تر میکننو خودم ماساژت میدم خوب شی . خلاصه اولش نبردم ولی دیدم دارم بدتر میشم با هزارتا غور و نق منو برد بیمارستان . 

خب

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم دکتر گفت علائم حیاتیت خوبه اما برو پیش دکتر عمومی ببین چته . ازبس غور ونق زد گفتم نمیخاد منو ببری عمومی بریم خونه . رفتیم خونه دوساعت بعدش بدتر شدم . با گریه گفتم پاشو منو ببر دکتر .ولی ناخواسته منو برد کلی نق زد . عوض اینکه آرومم کنه دعوام میکرد.  شوهرم اصلا ثبات شخصیتی نداره.  صبح رفت خونشون که امشب دوستاش واسش تولد بگیرند از صبح تاحالا یه زنگ نزده ببینه حالم چطوره