2777
2789

من هفته 36 هستم یه کوچولو شلوارم خیس شد نه خیلی کم نه خیلی 

سکمم نرمه نی‌نی هم تکوناش داره

ربطی به کیسه آب داره؟ 

وقتی کیسه آب پاره بشه جنین بازم تکون میخوره؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی کامل مایع آمنیوتیک خارج نشه که تغییری نمیکنی

بازم ببین خیس میشی یا نه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من ی درد سمت چپ شکمم داشتم بچمم تکون نمیخورد

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

ببین من ترشح ابکیم شروع شد بعد یه هفته کیسه آبم پاره شد یه دفعه شکم درد داشتم موقع ترشح

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

عزیرم پاره که نشده نهایت سوراخ شدهدچون اگه پاره شه از یکم رده همه زندگیتو خیس میکنه.اگه شک داری حتما ی سر برو دکتر.چون زمانی که اب بچه خیلی کم شه دیگه حرکتاش کم میسه اوایلش معلوم نیس

عزیزم تو این هفته های اخیر ترشحات طبیعیه اما میتونی یه نوار بهداشتی یا پد زاری اگه دیدی خیس خیس شد و یا اگه لباس زیرت خیس سد که وقتی اون رو بچلونی آب چیکه کنه  یعنی کیسه آب رحم پاره شده. ولی اگه در حد فقط  مرطوب شدنه اشکال نداره من هم این ترشحات رو داشتم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

آره عزیزم تکون میخوره اولاش ولی بعدش که خیلی آب بیاد دیگه نه مال منکه فقط تازمانی که میرفتم بیمارستان توماشین تکون میخورداونجاکه رفتم کیسه آبمو کامل پاره کردن دیگه‌تکون نخورد مال منم‌اولش آب شفاف ورقیق بود یک‌خ‌رده ازم‌اومد وقتی بلندشدم دیدم داره کم کم‌ازم میاد که رفتم بیمارستان

منم سره دخترم کیسه آبم پاره شد ولی ب این راحتی نیستا اولا حجم خیلی زیادی آب میاد مثلا ی لگن آب بی بو ورنگ بعدش شکمت یهو کوچیک میشه انگار حامله نیستی من ک حال تب ولرزم بهم دست داد بعدش درد شدید کمر و شکم

مال من سوراخ شده بود کم کم‌اآب ازم میومد دور ازجون شما منم‌هفته۳۶کیسم پاره شد خیلی کم‌شکم‌شل میشه او ...

چقدر طول میکشه از دیروز تا الان من حالم خوبه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
چقدر طول میکشه از دیروز تا الان من حالم خوبه 

دیگه آبریزی نداشتی اگه نداشتی که ممکنه ترشح باشه مال من توخواب حس کردم داره آب ازم میاد فقط دست کشیدم دیدم آب رقیقه تابلند شدم برم دستشویی قطره قطره ازم میومدسرازیر پام میشد تانشسته بودم نمیومد بلندکه میشدم میومد