2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علائمی که میگی مال کم خونیه دیگه باید دارو بخوری و از نظر غذایی هم خودتو تقویت کنی تا روبراه بشی نگران نباش
نی نی من پس کی میایی تو دل مامان زود باش دیگه خوشگلم( لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم )
من بر عکس توام.اصلا به این چیزا محل نمیزارم.منم همین مشکلات و دارم یعنی ضعف میکنم و سست میشه بدنم.میدونم به خاطر زایمان و شیردهی و کم خونیه.ولی اصلا حوصله رسیدگی به خودم و ندارم.همه فکرم پسرمه.10ماهشه.صبح بلند میشم خودم صبحانه نخورده میشینم 1ساعت بهش صبحانه میدم.اخه خیلیم بد غذاس.حالا نه کار من درسته نه اینکه دیگه ادم همش دنبال درداش باشه.یکم بیخیال شو
خدایا ممنونم به خاطر زندگیم...به خاطر خوشبختیم...
بچه ها الان همسرم بهم عسل داد گفت بخور خوردم حالت تهوع گرفتم و معذرت میخوام یه کم سوزش سر معده...کی اطلاعات داره در این زمینه
آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

من هم اینطوری شده بودم .کم کاری دارم قرص میخوردم ولی دکتر که رفتم قرصمو بیشتر کرد. خوب شدم . زینب جون راست میگه آزمایشهای تیروئیدم دادی؟
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...
عزیزم اول پیش یه متخصص خوب گوارش برو تا کامل از لحاظ معده و کبد و کیسه صفرا و پانکراس بررسی بشی و علت کم خونیت مشخص بشه اگه احتمالا خدای کرده کم خونی به علت زخم معده یا یه زخم گوارشی باشه مشخص بشه به هر حا یه دکتر مجرب می دونه چی کار باید بکنه انشالله علت عضوی نداشتی به یه مشاور مراجعه کن و به خودتم برس انشالله مشکلاتت رفع میشه غصه خوردن و فکرو خیال حالت رو بدتر میکنه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
من سه ماهه زایمان کردم. یک ماه بعد زایمان دقیقآ علایمی که شما دارید منم داشتم رفتم دکتر گفت ضعیف شدی.اینقد رنگم زرد بود که هرکی میدیدم اول میپرسید حالت بده؟!! کم خونی شدید داشتم و با عرض معذرت ب و ا س ی ر هم بخاطر کم خونی گرفتم. یک نوع آب آهن تغلیظ شده هست که توی عطاری هایی که نمایندگی دکتر روازاده(طب سنتی) رو دارن عرضه میشه که من 20 روز خوردم کلآ رنگم برگشت ب و ا س ی ر مم خوب شد.در ضمن جیگر و پسته هم زیاد میخورم الان
امام صادق(ع):هرکس بر این باور باشد از دیگران برتر است،در شمار مستکبران است...