2777
2789

بچم15ماهشه همش حالت تهوع داره و استفراغ میکنه خییییلللییی دکترش بدون هرکدوم ی چیزی میگن ولی اکثرا میگن ریفلاکس داره هرچی هم دارد دادم بی تاثیربوده،آخه پسرم فقط با غذای کمکی مشکل نداره و اصلا شیرش رو بالا نمیاره،کسی تجربه ای تو این زمینه نداره کمکم کنه؟دارم دق میکنم ازغصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساید رفلاکسش از الرژیه واسه همین غذاهایی که بهش نمیسازه رو بالا میاره 

کلا بالای یه سال رفلاکس دیگه از الرژیه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
بچه که بود شیر بالا میاورد ولی از وقتی کمکی بهش میدم دیگه شیر بالا نمیاره فقط عداش رو اونم اگه غلیظ ...

غذای خودتون میدی بهش یاسوپ میدی فقط؟غذای شماروفقط تهوع میگیره؟

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
بچه که بود شیر بالا میاورد ولی از وقتی کمکی بهش میدم دیگه شیر بالا نمیاره فقط عداش رو اونم اگه غلیظ ...

دختر من سه سالشه هنوز نکسیوم میخوره.دل درد داره وعوق موقعه خوردن.وزنشم کمه

دختر من سه سالشه هنوز نکسیوم میخوره.دل درد داره وعوق موقعه خوردن.وزنشم کمه

غذای سفره روعوق میزنه؟دکترچی میگه میگه برای رفلاکسه؟

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ