بچم15ماهشه همش حالت تهوع داره و استفراغ میکنه خییییلللییی دکترش بدون هرکدوم ی چیزی میگن ولی اکثرا میگن ریفلاکس داره هرچی هم دارد دادم بی تاثیربوده،آخه پسرم فقط با غذای کمکی مشکل نداره و اصلا شیرش رو بالا نمیاره،کسی تجربه ای تو این زمینه نداره کمکم کنه؟دارم دق میکنم ازغصه
حتما.این ماه میخوام ببرمش تهران خیلی نگرانم میترسم شاید مشکلی داشته باشه
نه عزیزم نگران نباش مطمئن باش ب احتمال قوی همون حساسیت مثلا شاید ب پروتئین گاوی یا خیلی چیزای دیگه حساسیت داره ک شما نمیدونی شهر خودتون تست انجام نمیدن؟؟
منم حرفم همینه اگه ریفلاکسی چرا شیر رو بالا نمیاره؟؟؟چرا غذای نرم رو بالا نمیاره؟این همه دکتر رفتم تاحالا ازش ارمایش الرژی نگرفتن وگرنه اصلا بابت هزینش مشکل ندارم
عزیزم جواب هرکی خواستی بدی ریپیلایش کن بفهمه جوابش دادی .زیرپست هرکسی یه فلش هست اول اون بزن بعدجملت ...
شرمنده اینقدر حالم بده که فقط میخوام درد و دل کنم چشم میزنم،قبلا میکس نمیکروم ولی دیدم بچم هیچی نمیتونه بخوره داره روز به روز ضعیف ترمیشه الان شروع کردم میگی کنم بلکه ی ذره جون بگیره
من دکتربچم میگه جویدن بلدنیست دخترم اینجوریه گفت به مروردرست میشه بچت لوزه سوم نداره؟
آره مستقیما غذا رو قورت میده اصلا نمیجوه البته طفلی دندون آسیاب های هم هنوز درنیومده،والا ی بار به دکتر گفتم ببین لوزه نداره بهش برخورد،علایم لوزه سوم چیه؟