2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ریفلاکسی دارید کممممممکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 71 پست

من خواهر زادم الان سه سالشه هنو ریفلاکس داره ینی غذاهایی ک بهشون حساسیت داره مثه لبنیات گوجه اینارو بالامیاره شماهم ببر تست حساسیت بذه مشخص میشه ب چه غذاهایی حساسیت داره کلا اونارو نده هزینشم ۳۰۰هزار تومن میشه واقعا می ارزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر زادم الان سه سالشه هنو ریفلاکس داره ینی غذاهایی ک بهشون حساسیت داره مثه لبنیات گوجه اینارو ...

حتما.این ماه میخوام  ببرمش تهران ‌خیلی نگرانم میترسم شاید مشکلی داشته باشه

اره دکتر نمونده نبرم دیروز باز پیش فوق گوارش بردم باز نکسیوم داد گفت اگه خوب نشداین ماهم باید بره ان ...

دخترمنم چهارده ماهشه غذای ماروعوق میزنه ولی سوپ میکس شده روراحت میخوره دکتربردم گفت لوزه سوم نداره .اگه رفلاکسه چرافقط موقع غذاعوق میزنن؟دلم خوش بودبزرگتربشه دیگه عوق نمیزنه من که پیرشدم 😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
حتما.این ماه میخوام  ببرمش تهران ‌خیلی نگرانم میترسم شاید مشکلی داشته باشه

نه عزیزم نگران نباش مطمئن باش ب احتمال قوی همون حساسیت مثلا شاید ب پروتئین گاوی یا خیلی چیزای دیگه حساسیت داره ک شما نمیدونی شهر خودتون تست انجام نمیدن؟؟

نکسیوم ی چند روزی بهش دادم ولی چون فایده نداشت قطع کردم،نه عزیزم غذای خودمون رو که نمیتونه بخوره بای ...

عزیزم جواب هرکی خواستی بدی ریپیلایش کن بفهمه جوابش دادی .زیرپست هرکسی یه فلش هست اول اون بزن بعدجملت بنویس بعدم ارسال بزن.شماهم غذاش میکس میکنی باگوشت کوب برقی؟😢

منم حرفم همینه اگه ریفلاکسی چرا شیر رو بالا نمیاره؟؟؟چرا غذای نرم رو بالا نمیاره؟این همه دکتر رفتم ت ...

من دکتربچم میگه جویدن بلدنیست دخترم اینجوریه گفت به مروردرست میشه بچت لوزه سوم نداره؟

عزیزم جواب هرکی خواستی بدی ریپیلایش کن بفهمه جوابش دادی .زیرپست هرکسی یه فلش هست اول اون بزن بعدجملت ...

شرمنده اینقدر حالم بده که فقط میخوام درد و دل کنم چشم میزنم،قبلا میکس نمیکروم ولی دیدم بچم هیچی نمیتونه بخوره داره روز به روز ضعیف ترمیشه الان شروع کردم میگی کنم بلکه ی ذره جون بگیره

من دکتربچم میگه جویدن بلدنیست دخترم اینجوریه گفت به مروردرست میشه بچت لوزه سوم نداره؟

آره مستقیما  غذا رو قورت میده اصلا نمیجوه البته طفلی دندون آسیاب های هم هنوز درنیومده،والا ی بار به دکتر گفتم ببین لوزه نداره بهش برخورد،علایم لوزه سوم چیه؟

شرمنده اینقدر حالم بده که فقط میخوام درد و دل کنم چشم میزنم،قبلا میکس نمیکروم ولی دیدم بچم هیچی نمیت ...

میدونم چی میگی عزیزم .منم بچم چهارده ماهشه همینه غذای ماروعوق میزنه تاحالاتوعمرش یه تیکه نون یاتخم مرغ وچیزای دیگه نخورده عوق میزنه بعضی موقع هاهم بالامیاره حاظرم کم بخوره ولی عوق نزنه وزنشم بچم داغونه شش کیلوهست.شماهم فعلاهمون سوپ میکس شده روبده بخوره.دکتربچم میگه جویدن بلدنیستن عوق میزنن ازرفلاکس نیست.من ازیک سالگی دیگه داروبه بچم نمیدم