2777
2789

سلام بچه ها روش پخت يك مرغ شكم پر خوشمزه و اذيذ رو بهم بگين واسه افطار بپزه

مرغمم محليه

گردو و رب انارم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هواسم اوردن😂

اشپزخانه کوچک من توی تلگ رام سرچ کن طرز مرغ شکم پر رو اموزش داده روی گاز....خیلی هم جامع هست

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

خب الدن که نمیشه قبلا باید میخوابوندی تو مواد

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

من اینطور درست میکنم...وقتی بخام بدون رب و گردو درست کنم

مرغ رو خوب میشورم بدنش رو با نمک و آبلیمو و زعفران و ادویه یه مرغ هم داخل هم بیرونش رو می مالم

تا مزه دار بشه

لپه پخته شده  و کشمش و فلفل دلمه ای نگینی و پیاز خلالی شده رو با هم کمی تفت میدم بعد میزارم داخل شکم مرغ بعد میدوزم میزارم آب پز شه وقتی پخت درش میارم سرخش میکنم....

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️