2777
2789
عنوان

وااااااییییی از زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 8521 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا بیمارن. نمیتونن خودشونو کنترل کنن. بیچاره شوهره. یا بچه هایی که دارن تو اون محیط بزرگ میشن.لابد اونام بو بردن دیگه. مگه میشه تو یه خونه باشن و  کسی شک نکنه یا نفهمه.  خودشونو میزنن به اون راه

این باشه آرزومون...نریزه آبرویی
ترکیبی میزنه زنه   خوشی زده زیر دلش

زیر دلش درد نمیگیره 3تا😨😨😨😨😨😷😷😷😷😷😰😰😰😰😰😰😰

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
خداییش شمام فراری اید من خیلی فراری ام از رابطه

از زیرش در میرم اخه اینا خیلی حوون دارن همیشه ک حسش نیس بعد جالبه با چند نفر همزمان واقعا چجوری طاقت میارن 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
مگه میشه با سه نفر اونم پنهونی تو یروز قرار بذاره پشت سرهم اگه یکیشون زودتر بیاد که پدرشو درمیارن ا ...

پدرش چرا در میاد اینا عادت دارن 😃😃

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.