2777
2789
عنوان

وااااااییییی از زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 8521 بازدید | 189 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یه تومن میدن واقعا😲😲😲

نفری۳۰۰ نمیدن ینی؟😞

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
شاید اصلا شوهرش رئییس نیست و منبع درامدشون از اینجاس

نه اخه وقتی ادرس دادن ،گفتن شوهرش فلان بانکه برو پیشش،ادرس بگیر،وقتی رفتم‌خونشون موقع اومدن زنه گفت برو پولتو از شوهرم بگیر،بعدشم اینجا کوچیکه میشناسم

یه هفتشو کم کن خواهرم😂😂😂😂

خدا گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری😁

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
وااای از دست تو چ حاضر جوابی تو خدایی اشک از چشمم میاد از خنده همه بامزه ها تو این اایپیک جمع شدن بم ...

من لفتم که 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
خدا گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری😁

ای وای من 😂😂😂😂😂شاعرش اگه میدونسته تو میخوای در این مورد بکارش ببری خودزنی میکرده 😂😂😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خدا مرگت نده عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بله با این توانایی خواهر گلمون محاله روش های دیگه رو از دست بده از تمام تواناییش استفاده میکنه😆

به نکته خوبتری اشاره کردن دوستمون بالا😂😂😂😂😂😂

وای انقد خندیدم دخترم میگه چته انقد میخندی الان بابلش میاد میره بهش میگه مامان تو گوشی نگاه میکرد میخندید جرم اون خانومه رم من باید بکشم😂😂😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
روزی یه تومن میدن واقعا😲😲😲

یه تومن چه خبره برای یه  چروکیده اوسکولن بخدا😂😂😈😈😈😈😈

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
یه تومن چه خبره برای یه  چروکیده اوسکولن بخدا😂😂😈😈😈😈😈

البته معلومه مناسب حساب کرده مشتری شدن😅