2777
2789

معاون مدرسمون بود دوساله که ندیدمش از وقتی که مدرسمو باید عوض میکردم میرفتم پیش دانشگاهیی 

خییییییلی دوستش داشتم کمتر از مامانم نه خیییلی دوستداشتم جوری که هرکاری توی مدرسه واسه دیدنش میکردم 

خونشون نزدیک خودمون هست شمارشم دارم ولی جرئت نمیکنم پیام بدم بهش خیلی خانم سنگینی هست خلاصه نمیدونم چرا همش خوابشو میبینم 

امروز صبحم دیدم خوابشو خیلی ذهنم درگیره 😔😔😔

اخه چرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستش داشتم الانم دارم ولی چرا درست یکساله که دارم خوابشو میبینم 

یادش بخیر دوران نوجوانی ما هم از این عشقای اینجوری داشتیم اون زمان هرکی عاشق یه معلم بود.یه مدت بگذره یادت میره غصه نخور

**اللهم عجل لولیک الفرج**

منم مدام خواب مادر زن داداشم و خانوادش رو میبینم اصلا هم دوستشون ندارم سالی یه بار هم نمی بینمشون اما نمیدونم چرا همش خوابشون رو میبینم

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
منم مدام خواب مادر زن داداشم و خانوادش رو میبینم اصلا هم دوستشون ندارم سالی یه بار هم نمی بینمشون ام ...

اینجوری که خیلی بده من اونو دوست دارم که میبینم اما شما که میگی دوستشون نداری 😐😆

میبینی تروخدا چقد بدهه همش خواب ی نفرو ببینی

دوران خیلی خوبی بود الکی فقط میخندیدیم

نگو بود تو هنوز خیلی از اون دوران دور نشدی استفاده کن حسابی وقتی به 30 نزدیک بشی و درگیر زندگی و شوهر و بچه دیگه اصلا یادت نمیاد اون روزا

**اللهم عجل لولیک الفرج**

خیییلی دلم میخواد بدونم این خوابها چه پیامی برام دارن 

یعنی فکرشو بکن تو این دنیای پر از افراد زوم بشی فقط به یک خانواده مدام خوابشو ببینی

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
نگو بود تو هنوز خیلی از اون دوران دور نشدی استفاده کن حسابی وقتی به 30 نزدیک بشی و درگیر زندگی و شوه ...

عزیزم میدونم دور نشدم ولی دیگه امیدی چندان ندارم ب اون دوران 

چون با ازدواجم همه چی همه ی اهدافم نابود شد هرچند سنی هم ندارم ۲۰سالم هست