2777
2789

و بچه گنجیشک خیلی ریز اونجاست  شوهرم اونجا رو گچ کاری نکرده😞میگه شیشه م فعلا نمیندازم تا مادرشون بتونه بیاد بهشون غذا بده😬😬😬

از اون ور هم گرد و خاکش زیاد اون محله اگه شیشه نندازیم گچ کاریمون کدر میشه حیفه خونه م😞😞😞بخاطر یه گنجشک ما علاف شدیم به شوهرم میگم با لونه بذارشون رو درخت درخونه میگه نه تا پر در نیارن و پرواز نکنن من اونجا رو گچ کاری نمیکنم. 

😔 چکار کنم من

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخي گناه دارن افرين به شوهرت

باهاش 3 ساعته قهرم. اخه من الان تمیزکاری کنم 15 روز دیگه دوباره گچ کار بیاد... 

عجب شوهر خوش قلب و انسان و محترم و فوق العاده ای داری! کار بزرگی کرده. شرایطتونو درک می کنم...ولی همین که تو این شرایط این کارو کرده خیلی باارزش ترش می کنه.

الان اعصابت کمی خرده...ولی ایشالا صد برابرش برگرده بهتون.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عجب شوهر خوش قلب و انسان و محترم و فوق العاده ای داری! کار بزرگی کرده. شرایطتونو درک می کنم...ولی هم ...

اخه انقد انسانیت هم کار میده دستمون ما اون زمینو ک الان ساختیم خاکبرداری کردیم 100 متر حیاط داره دیروز مادر شوهرم گفت یه مار قرمز حدود دو متر بوده از تو حیاط هی اومده و رفته بعد رفته زیر دیوار همسایمون میگفت شوهرم هی نگاش کرده و رفته جلو گفته چقد قشنگه تاپیک قبلیمو ببینی میفهمی تو ی مدت 3 تا بچه مار تو زمینمون پیدا کردیم شوهرم نمیکشتشون میگرفتشون مینداخت تو بطری و تو زمین کشاورزی بطری و باز میکرد میرفتن مار رو هم نکشته بود میگهگناه داره ما به مار چکار داریم اونم اونجا محل زندگیشه🙄🙄🙄😲😲😲😟😟😟😟😢😢😢😖😖😖😵😵😵

عجب شوهر خوش قلب و انسان و محترم و فوق العاده ای داری! کار بزرگی کرده. شرایطتونو درک می کنم...ولی هم ...

این مار بزرگه مادر اون توله ها بوده

اخه انقد انسانیت هم کار میده دستمون ما اون زمینو ک الان ساختیم خاکبرداری کردیم 100 متر حیاط داره دیر ...

معلومه شوهرت خیلی حیوونا رو دوس داره

منم عاشق حیواناتم ولی مار خطرناکه لااقل ببره جایی بندازه که امکان برگشتش نباشه

معلومه شوهرت خیلی حیوونا رو دوس داره منم عاشق حیواناتم ولی مار خطرناکه لااقل ببره جایی بندازه که ام ...

قبلا برا رفتن تو خونه لحظه شماری میکردم ولی الان دیگه خنثی خنثی شدم گفتن مار هست اونجا