2777
2789

یه کتاب برای مکالمه ی کودکان ۶ سال معرفی میکنید؟که ترجیجا خصوصی در منزل بشه یاد داد؟ اما فقط مکالمه باشه، حالا کنارش فعالیت، سی دی،عکس یا چیز جذاب باشه که خسته نشه؟

واقعا لطف میکنید بگید،لازم دارم.

پاکتس به نظرتون چطوره؟

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

کارتون انگلیسی بزار ببینه 

از همه چی بهتره

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سرچ تو اینستا بزن 

پیج وُکب کدینگ

پکیج های خوبی داره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
آره اما خصوصی میخوان.کتاب لازم دارم میخوام تدریس کنم

اها فکر کردم برای بچه خودت می خوای 

ولی برای تدریس نمی دونم

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
یعنی راهنمایی میکنه؟

از پکیج هاشون بخر استفاده کن 

سی دی و کارتکس و... داره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
از پکیج هاشون بخر استفاده کن  سی دی و کارتکس و... داره

نه میخوام تدریس کنم، به شاگردم بگم بخره، بهش درس بدم.اخه فقط مکالمه میخواد

من مکالمه ی تنها یاد ندادم

پاکتس رو کسی آشنایی نداره؟

من تو اموزشگاه لیتل پاکتس کار میکنم با بچه ها

خیلی کتاب خوبیه کلمه هاش عالیه مکالمه های ساده هم داره

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من تو اموزشگاه لیتل پاکتس کار میکنم با بچه ها خیلی کتاب خوبیه کلمه هاش عالیه مکالمه های ساده هم دار ...

جدی؟ یعنی پاکتس رو پیشنهاد میدید؟

من تو اموزشگاه لیتل پاکتس کار میکنم با بچه ها خیلی کتاب خوبیه کلمه هاش عالیه مکالمه های ساده هم دار ...

واسه ۶ سال میخوام. عکس و سی دی هم داره؟

جدی؟ یعنی پاکتس رو پیشنهاد میدید؟

ببین من این چند ترمه فقط لیتلشو کار کردم هنوز پاکتس رو خودم کار نکردم ولی کتابشو که دیدم به نظرم خیلی کتاب خوبیه

اگرم زبان اموزت 6سالشه و خیلی زبان بلد نیست شما هم از همون لیتل پاکت شروع کن نتیجه میگیری قطعا

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
واسه ۶ سال میخوام. عکس و سی دی هم داره؟

اره کتابش خیلی فانه برای بچه ها

کانورسیشن هم تو سی دی هاش داره از هلو و واتس یور نیم شروع میشه و بعد پیشرفته تر میشه

اره کتابش خیلی فانه برای بچه ها کانورسیشن هم تو سی دی هاش داره از هلو و واتس یور نیم شروع میشه و بع ...

پس شد لیتل پاکتس درسته؟

قربونت مرسی