💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدو یا ماست باعث سقط نمیشه؟ چون من قبلا یه سقط خود بخودی داشتم میترسم حتی یه چیزی جز مرغ تو دهن بذار ...
عزیزم لبنیات باید مصرف کنی
من از دکترم پرسیدم حتی برا لبنیات محلی و غیر پاستوریزه گعت زیاد بجوشه مشکلی نیست بخور
حالا من فقط مرغ از چشمم افتاده 😅 اصلا سه ماهه مرع نخوردم
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
عزيزم منم وزنم بالاست اگه تهراني برو پيش دكتر خوش نيت من از هفته ٢٠ اينطورا ديگه دارو ميخوردم كنت ...
میتونستی طبیعی زایمان کنی ؟
آخه قند میگن مجبور میشی سزارین کنی
نه چرا ناقص باشه من از چهار ماهگی قندم بالا بود. قند ناشتام 190 بود و بعد از غذا تا 280هم می رسید. تا شش ماهگی با رژیم یه ذره اومد پایین ولی از شش ماهگی تا روز زایمان انسولین میزدم. الان هم پسرم شش سالشه و خدارو شکر سالمه
نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!