2777
2789

سلام من ۵ هفته هستم دکتر غدد رفتم بهم میگه چون اضافه وزن داری جنین ناقص میشه کسی بوده که مشکل منو داشته باشه یعنی بخاطر قند ۱۴۱ جنین ناقصهههه 

رعایت کن میاد پایین 

برا من بالا بود اومد پایین 

شبها یه کدو تو ماست رنده کن بخور 

ماکارونی و برنج و اینا کمتر بخون 

از نون ها هم نون سنگک بخور 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

خاك تو سر دكتر غددت

مال منم از وقتي باردار شدم بالا بود

قند ناشتام ١٤١ بود 

بقيش رو ١٦٠ اينا

متفورمين ميخوردم 

دارو بخور 

غذاتو كنترل كن هيچ اتفاقي نميفته

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رعایت کن میاد پایین  برا من بالا بود اومد پایین  شبها یه کدو تو ماست رنده کن بخور  ...

کدو یا ماست باعث سقط نمیشه؟ چون من قبلا یه سقط خود بخودی داشتم میترسم حتی یه چیزی جز مرغ تو دهن بذارم

خاك تو سر دكتر غددت مال منم از وقتي باردار شدم بالا بود قند ناشتام ١٤١ بود  بقيش رو ١٦٠ اينا ...

منم دقیقا همین رنجه دیشب با چشم گریون اومدم خونه بعد یه سقط و ذخیره تخمدان پایین خود به خودی باردار شدم که دیشب بهم اینجوری گفت

کدو یا ماست باعث سقط نمیشه؟ چون من قبلا یه سقط خود بخودی داشتم میترسم حتی یه چیزی جز مرغ تو دهن بذار ...

عزیزم لبنیات باید مصرف کنی 

من از دکترم پرسیدم حتی برا لبنیات محلی و غیر پاستوریزه گعت زیاد بجوشه مشکلی نیست بخور

حالا من فقط مرغ از چشمم افتاده 😅 اصلا سه ماهه مرع نخوردم

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
منم دقیقا همین رنجه دیشب با چشم گریون اومدم خونه بعد یه سقط و ذخیره تخمدان پایین خود به خودی باردار ...

عزيزم منم وزنم بالاست

اگه تهراني برو پيش دكتر خوش نيت

من از هفته ٢٠ اينطورا ديگه دارو ميخوردم

كنترل كردم

نه اضافه وزن بارداري داشتم نه ورم

بچمم با وزن نرمال دنيا اومد

اخه معمولا مادراي قندي وزن جنينشون خيلي بالا ميره 

عزیزم لبنیات باید مصرف کنی  من از دکترم پرسیدم حتی برا لبنیات محلی و غیر پاستوریزه گعت زیاد بج ...

واي عين مني

منم بارداريم اصلا حالم از مرغ بهم ميخورد

عزيزم منم وزنم بالاست اگه تهراني برو پيش دكتر خوش نيت من از هفته ٢٠ اينطورا ديگه دارو ميخوردم كنت ...

میتونستی طبیعی زایمان کنی ؟

آخه قند میگن مجبور میشی سزارین کنی

حالا نوع زایمان خیلی مهم نیس جنین سالم باشه

وای برا من خیلی مهمه

نه چرا ناقص باشه من از چهار ماهگی قندم بالا بود. قند ناشتام 190 بود و بعد از غذا تا 280هم می رسید. تا شش ماهگی با رژیم یه ذره اومد پایین ولی از شش ماهگی تا روز زایمان انسولین میزدم. الان هم پسرم شش سالشه و خدارو شکر سالمه

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
نه چرا ناقص باشه من از چهار ماهگی قندم بالا بود. قند ناشتام 190 بود و بعد از غذا تا 280هم می رسید. ت ...

بعد از زایمان قندت نرمال شد عزیزم؟

علایمات چی بود قندت بالارفتنی موقع بارداری؟ممنون میشم جواب بدین