2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

95 بازدید | 10 پست

سلام من ۵ هفته ام هست فهمیدم دیابت دارم ناشتا ۱۵۷ هست بعد صبحانه ۱۷۴ دیشب رفتم دکتر غدد بهم گفته بخاطر اضافه وزن جنین ناقص میشه کسی هست که از اول بارداری این مشکل رو داشته باشه؟ دکتر زنان خودم میگه ربطی نداره چون قند سه ماه گذشته ات نرمال بوده

انسولین بزنی حله در ضمن قندسه ماه خیلی مهمه که براشماخوبه قندتون خیلی بالا هم نیست برای یکی ازاقوام نا 300هم میشد بچش سالمه

این موجودانسانی چه شگفت انگیز مخلوقیست!گاهی درپستی چنان می شود که هیچ جانوری به کثیفی اونمی رسد.وگاه در عظمت چنان اوج میگیردکه درخیال نمی گنجد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا میخوان منو بستری کنن

برای آموزش وکنترل بستری میکنن بعد مرخص میشی سوال داشتی ازانجمن دیابت بپرس مشاور آنلاین داره

آدرس تل gabric@

وشماره برامشاور02182433

🌟بزرگترين مدرسه ديابت خاورميانه🌟

☎️ ۰۲۱-۸۲۴۳۳

مشاوره آنلاین دیابت:

@gabricpc

این موجودانسانی چه شگفت انگیز مخلوقیست!گاهی درپستی چنان می شود که هیچ جانوری به کثیفی اونمی رسد.وگاه در عظمت چنان اوج میگیردکه درخیال نمی گنجد.
چجوری قندی رو کنترل کرد من هیچی هم نمیخورم

حتما دوره های آموزشی آنلاین انجمنو شرکت کن خودت یاد میگیری  قبل غذا حتما فیبر بخور مثل خیار وسالاد به کنترل قندت کمک میکنه 

چجوری قندی رو کنترل کرد من هیچی هم نمیخورم

درضمن دستگاه تست قند گلو کارد01 بهترین دستگاه تست یا کنتور پلاس بخر قندتو ناشتا ودوساعت بعد غذا وموقع خواب چک کن ویادداشت کن پیش دکتر ببر