2777
2789

حالتون چطوره اوضاع روبراهه؟منکه چندروزه باز تهوع دارم وگاهی تکونای نی نی به واژنم احساس میکنم شمام اینجورین؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما کلسیم و امگا ۳ مصرف میکنی؟میشه از قرص های مصرفیت بگی؟؟؟

ویتامین دی 1000 روزی یه عدد

قرص اهن

مولتی ویتامین هم داده چون من وزنم بالاست نمیخورم

فقط اینا

من تو ماه چهار ‌یارام خوب شده بود ولی همچنان به مرغ ویار داشتم🥵

تازه چند روزیه خوب شده ولی همچنان از کباب بدم میاد

نینیمم گاهی بالا ها تکون میخوره و لگد میزنه گاهی هم زیر شکم که میگم نکنه الان بیاد بیرون😂

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ویتامین دی 1000 روزی یه عدد قرص اهن مولتی ویتامین هم داده چون من وزنم بالاست نمیخورم فقط اینا

کلسیم مصرف نمیکنی؟منم قرصم مثله شماس ولی بقیه کلسیم و امگا۳ دارن.من نخوردم خیلی نگران شدم

من تکرر ادرار شدید گرفتم هی میرم دستشویی ولی همش یه کوچولو دستشویی دارم ورم کردم وقتی میرم بیرون خرزد گرما باعث میشه دستهام وحشتناک ورم کنه،خواب ندارم پاهام تو خواب میگیره و خیلی سنگین شدم 

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
کلسیم مصرف نمیکنی؟منم قرصم مثله شماس ولی بقیه کلسیم و امگا۳ دارن.من نخوردم خیلی نگران شدم

به من اینارو داد به اضافه کلسیم ولی چون سنگ کلیه داشتم نخوردم به جاش ماست و شیر میخورم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
من تکرر ادرار شدید گرفتم هی میرم دستشویی ولی همش یه کوچولو دستشویی دارم ورم کردم وقتی میرم بیرون خرز ...

منم پاهام ورم کرده وتکرر ادرارم این ماه کمتر شده قبلا بیشتر بود سنگین شدم ودوست دارم فقط دراز بکشم.

به من ماه دو یا سه بود امکا سه و ویتامین ای هم داده بود ولی بعد یماه که تموم شد رفتم دکتر جای دیگه برام بنویسه گفت لازم نیست تو بارداری هرچی کمتر قرص مصرف بشه بهتره دیگه نخوردم ویتامین دیمم هفته ای یدونه کردم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

نه بهم نداد دکترم

منم پاهام ورم کرده وتکرر ادرارم این ماه کمتر شده قبلا بیشتر بود سنگین شدم ودوست دارم فقط دراز بکشم.

چند کیلو کلا اضافه کردین؟

من تکرر ادرار شدید گرفتم هی میرم دستشویی ولی همش یه کوچولو دستشویی دارم ورم کردم وقتی میرم بیرون خرز ...

شما چند کیلو وزن اضافه کردید؟