2777
2789
عنوان

توهین همسرم به من،خیلی ناراحتم کرد

364 بازدید | 18 پست

دیروز همسرم از سرکار اومد دم در هنوز داخل نیومده گفت:تو با گوشیم رفتی تو برنامه  س ک س چت؟منم روحم از همه چی بیخبر گفتم برنامه ی چی؟؟؟؟؟گوشیش نشونم داد که تو سرچ گوگل یه سری ادرسا بود که این ادرسم توش بود.گفت دیشب گوشیم دست تو بود خانم ازین کارا نکنی با این وضعیتت میدونی چقدر بده برا خودت وبچه؟منم داشتم ازین تهمت منفجر میشدم گفتم اولا من با گوشیت فقط نی نی سایت میرم درثانی اولین باره این برنامه هارو میبینم بعدشم خودت میدونی من متنفرم ازین کثیف کاریا حالا داری منو ارشاد میکنی؟حالم گرفته شد رفتم تو اتاق وانقدر گریه کردم از حرفش.

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

گوشی خودم کاربری نی نی سایتمو باز نمیکنه مجبورم کاردارم با اون برم واون شبم درباره مصرف رانیتیدین تو بارداری سوال داشتم وهمچنین مترانیدازول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفی من کلا گرم نیستم ومخصوصا الان که هفته30 بارداری ام استرس زایمان زودرس دارم نمیدونم چطور پیش خودش فکرکرده من ازینکارا میکنم.

از طرفی من کلا گرم نیستم ومخصوصا الان که هفته30 بارداری ام استرس زایمان زودرس دارم نمیدونم چطور ...

استرس خودش یکی از عوامل زایمان زودرسه نگران نباش

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
می گفتی مگه من هرزه ام،اگر نیاز داشته باشم شوهر دارم لازم به این کثافت کار یا نیست

گفتم اتفاقا ولی حرصم خالی نشد

گوشیش دست کس دیگه ای نبوده؟ شاید هم خودشون یه چیزی سرچ کردن (نه لزوما چیز بد) بعد این ها اومده و ایشون فکر کرده شما سرچ کردید.

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
گوشیش دست کس دیگه ای نبوده؟ شاید هم خودشون یه چیزی سرچ کردن (نه لزوما چیز بد) بعد این ها اومده و ایش ...

نه گوشیش دست کسی نبود اما همون پریشب تو سرچای من تو نی نی سایت برای مترانیدازول ورانیتیدین دربارداری میزدم همش صفحات جدید برام باز میکرد صفحات تبلیغ که کلافمم کرد.