2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

466 بازدید | 43 پست

سلام دوستای گلم...تو تاپیکای قبلیم راجب اخلاقای بد مادر شوهرم و اختلافاتم باهاش صحبت کردم..تو بعضی موارد جاریم و برادر شوهرم پشتم دراومدن البته با جاریمم اوایل به مشکل خوردیم و تا سال پیش مادر شوهرم میگفت پشت سرت حرف میزنه نمیدونم باور کنم یا نه..جدا از اینا من رابطم باهاش خوبه اما دوستام میگن باهاش خوب نباش و بهش اعتماد نکن..‌مشکل اصلیمم اینه مادر شوهرم و خواهر شوهرم اونو خیلی دوست دارن در حدی که اون میاد منو فراموش میکنن من چه سیاستی داشته باشم که مثله اون منم دوست داشته باشن؟خیلی راه هارو امتحان کردم اما همش از اون تعریف میکنن و یکبار هم خوبیای من به چشمشون نمیاد😔😔

وای بخدا من حاضرم انقدددددددددررررر جاریمو دوس داشته باشن و باهاش خوب باشن که ساااال تا سال کاری به من و شوهرم نداشته باشن

اصن من بد باشم، فقط با اون خوب باشن 😥

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای بخدا من حاضرم انقدددددددددررررر جاریمو دوس داشته باشن و باهاش خوب باشن که ساااال تا سال کاری به ...

خخخخخ منم بعضی وقتا به همین نقطه میرسم از بس که گیر میدن ولی حس میکنم از قصد جلوی من به اون محبت میکنن با اینکه اون ۱۰ سال از من بزرگتره

نخوان ببینن نمیبینن.تو خودت باش زیاد تحویلشون نگیر.کلا وقتی دیگه تلاش نمیکنی که دیده بشی همه میبیننت ...

والا چی بگم انقد دوستام و مامانم میگن سیاست داشته باش فلان باش نزار جاتو بگیره و این حرفا منم مثل خر براش کار میکردم آخرم با دعوا جلوی همه مزدمو داد

بابا بعضی ها انگار مهره مار دارن ما کوفت و زهرماری داریم😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بی کاریا میخوای چیکار دوست داشته باشن من میخوام جاریمو بزارن ساسون حلوا حلوا کنن اما با من کاری ندا ...

خخخ چی بگم اخع خیلی براشون مایه میزاشتم اما تا اونو میبینن اصلا منو محل نمیدن

خانواده شوهر شما رو نمیدونم اما مال خودم پیش من‌تعریف جاریمو‌میکنن 

پیش اون تعریف منو 

مثلا میخوان مارو به رقابت وادار کنن البته در ارتباط با جاریم‌موافق شدن خیلی رقابت میخواد بکنه 

اما من هررررچی میگن اون عروسمون فلان کرد براموم بیسار کر  برامون برام مهم نیست اصلا و ابدا 

شمام بهتره برات مهم نباشه دنبال محبت قوم شوهرم نباش اخره اخرش دردسره والا 

بابا بعضی ها انگار مهره مار دارن ما کوفت و زهرماری داریم😂😂😂

والاااا بخدا من از هر لحاظ از جاریم بهترم اما واسه اون میمیرن من هرکاری بکنم به چشم نمیاد اما مال اون سریع به چشم میاد

خخخخخ منم بعضی وقتا به همین نقطه میرسم از بس که گیر میدن ولی حس میکنم از قصد جلوی من به اون محبت میک ...

عزیزم به درک

بذار محبت کنن

تو خودت با شوهرت خوش باش، اونا کین آخه

حالا برعکس؛ خونواده ی شوهر من اصلا با برادر شوهرم و جاریم خوب نیستن و شوهر منو خیلی دوس دارن و منو هم دوس دارن (چون من بی زبونم)

خیلی وقتا جلوی من انگار میخوان حرص جاریمو دربیارن

دلم براش میسوزه بیچاره

بخدا اون سری بهش میگفتم خب تو که یه مدت قطع رابطه بودی، چرا برگشتی؟

بخدا من از خدامه جای اون باشم باورت میشه؟

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙