2777
2789
خدا خفت كنه 😂  البته نميشه قضاوت كرد من خودم مدتي بود به محض اينكه كوچيكترين استرسي بهم وارد ...

ن منکه شوخی کردم حالا اسی بدبخت چیزی نگفت کلا دغدغه هایه این قسمت برایه کاربرا زیاد شده

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید رابطه قبل از اقدام طولانی بشه ک دیگه خشک نباشه معذرت میخام ولی تو روایات داریم آقا با سین ...

ن بابا مرسی ک گفتی. عزیزم تحریک میشم ولی اصلا مثل قبل ترشح ندارم.... گیر افتادیم بخدا هربار ی مشکل پیش میاد

خوشبحالت اسی ک انقدر بخودت و بدنت اهمیت میدی و دغدغه داری😋😉

بله عزیزم واقعا خوش بحالم. مشکلات اقتصادی برای همه هست نمیشه بخاطرش بی خیال همه چیز شد و چسبید ب اقتصاد

قرص چی میخوری؟ حتما یه چی میخوری که بهت نمیسازه من اینماه مصرف روکین رو شروع کردم و مث شما شدم...به ...

تا دلت بخاد قرص دادن بهم. لتروزول گلوکوفاژ دگزامتازون مترونیدازول آسپرین....

بله عزیزم واقعا خوش بحالم. مشکلات اقتصادی برای همه هست نمیشه بخاطرش بی خیال همه چیز شد و چسبید ب اقت ...

اسی شوخی کردم بالاخره سلامتی اولویته خواستم جو عوض شه همین موفق باشی گلم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه