2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تفاوتی زیاد دیدم عزیزم و ذره ذره آب شدم شاید به همین خاطر برام غیر قابل تحمله

امیدوارم اوضاع زندگیتون بر وقف مرادتون بشه و روزای سختتون تموم شه❤😘

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
فکر میکردم الان که از سر کار بیاد حتما خریدی کرده! اما نکرده بود نمیدونم باید چیکارکنم. نمیدونم بای ...

بهش سفارش کردی از قبل؟

شوهرمن باید حتما بگی این لیست خریده حتما بگیر و بیا. یا مثلا شام نداریم 

بهش سفارش کردی از قبل؟ شوهرمن باید حتما بگی این لیست خریده حتما بگیر و بیا. یا مثلا شام نداریم  ...

عزیزم یخچال خالی سفارش نمیخاد! 

متاسفانه منم دیگه نمیتونم غرورمو هی بذارم زیر پا و دائم بگم بگم!!! 

نمیدونم چرا و نمیدونم کی قراره درست بشه زندگیم! 

نمیدونم! 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
فکر میکردم الان که از سر کار بیاد حتما خریدی کرده! اما نکرده بود نمیدونم باید چیکارکنم. نمیدونم بای ...

باهاش صحبت کن خب ، اینجوری که نمیشه‌ مواد غذایی احتیاجات اولیه انسانه ، بی تفاوتی تا این حد که نمیشه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

توی کتاب فیه ما فیه خوندم

ی جایی مولانا به یکی از شاگردانش توصیه میکنه

که وقتی ازدواج کردی الله الله اگر در صیدش نباشی

و این که خصوصیت زنها اینه که صید بشن ( توجه بشه) و اون وقتی به خونه تو پا میگذاره دیگه این تویی که هر روز باید بطریقی اون رو بدست بیاری تا این حس مطلوب بودن در وجودش بیدار و شکوفا باشه

دعام کن.  فقط همین...

عزیز دلم ، حتما دعات میکنم، خیلی زیاد ، دنیا هیچ وقت همینجوری نمیمونه ، یه روزی بیاد که حتی این روزاتو به یاد نیاری

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜