2777
2789
نه دفتر اقای مکارم زنگ زدم . ممنون عزیزم اما من شرایطم خاص بود مثلا پریودهام بیشتر از ده روز بود بر ...

آها

خب شما اینو عنوان نکردین . اگه بیش از ده روز باشه استحاضه ست نه حیض

آها خب شما اینو عنوان نکردین . اگه بیش از ده روز باشه استحاضه ست نه حیض

اونکه بله .اما کلا گفت چون بیشتر از ده روز میشه شماباید اولش رو استحاضه قرار بدید نه اخرش 

چون هم اولش لکه داشتم هم اخرش. بعد گفت کلا همیشه روهمین روال حساب کن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه موعدت نیست احتمالا استحاضه س. اگه ده روز از حیضتون گذشته یعنی ده روز پاک بودی و الان لکه ...

مرجع تقلید من آیت الله مکارم هستن. ولی انقد تو ریاله شون پیچیده نوشتن اصلا متوجه نمیشم.

مرسی که جواب دادین خانومی. ممنون  

خیلی 
مرجع تقلید من آیت الله مکارم هستن. ولی انقد تو ریاله شون پیچیده نوشتن اصلا متوجه نمیشم. مرسی که جوا ...

من حقیقتا ننیتونم تز ایشون رو بگم چون مطالعه نکردم ولی شما هم اگه شک دارین تماس بگیرید با حرم مطهر جوابتونو الان میدن

۰۵۱۳۲۰۲۰

مرجع تقلید من آیت الله مکارم هستن. ولی انقد تو ریاله شون پیچیده نوشتن اصلا متوجه نمیشم. مرسی که جوا ...

از بانوی بی نشان بپرس اطلاعاتشون کامل و دقیقه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....