2777
2789
من شرعیش هم پرسیدم .گفتن از وقتی خون جاری میشه

نه عزیزم لکه بینی اگه قهوه ایه  صد در صد خون هست . ممکنه از شما منقطع بوده. یعنی باید پنبه رو بذارن داخل فرج در صورتی که بازم لکه بینی بود و پنبه آغشته شده باشه تو هر بار چک کردن و تا ۳ روز پیوسته باشه حیضه

از لحاظ علمی لکه بینی روز اول پری نیست من از چندین دکتر پرسیدم از زمانی حساب میشه که پریود باز بشه و ...

بدای خوردن قرصشون نمیدونم

اما از نظر شرعی وقتی تداوم داره تا ۳ روز لکه بینی نماز و روزه ای ندارن . ممکنه بعد یکی دو روز حیض شروع بشه که غالبا همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم لکه بینی اگه قهوه ایه  صد در صد خون هست . ممکنه از شما منقطع بوده. یعنی باید پنبه رو ب ...

نمیدونم والا من زیاد این مشکل رو داشتم دفتر مرجعم زنگ زدم شرایطم رو گفتم اینجور بهم گفت . گفت لکه بینی جز حیض نیست.شاید شرایط من فرق داشته

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نظر بقیه چیه

برای خوردن قرص از روز شروع خون ریزی ات حساب کن، لک حساب نیست 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

تا جایی که یادمه لکه بینی حساب نمیشه

وقتی پریودت مثل همیشه شد اون حساب میشه

اگه جدید لکه بینی پیدا کردی به دکتر بگو بررسی کنه معمولا نشونه بیماریه

اگه هم عجله نداری یکی دو ماه چک کن ببین با لکه بینی ها دوره سیکلت مثل قبل یا اضافه شده

مثلا اگه هشت روزه بودی با لکه بینی هنوزم هشت روزی یا با لکه بینی نه ده روز شده

نمیدونم والا من زیاد این مشکل رو داشتم دفتر مرجعم زنگ زدم شرایطم رو گفتم اینجور بهم گفت . گفت لکه بی ...

مرجعتون اگه ایت الله سیستانی هیتن که همینه که عرض کردم . 

بازم جهت اینکه مطمین بشی الان تماس بگیر با حرم ۰۵۱۳۲۰۲۰ پاسخگو هستن . جوابشونم برای ما بی زحمت بگو عزیزم😊

عزیزم شما هم قرص لتروزول خوردی

من.خوردم اره دوماه اما هنوز که باردار نشدم دعام کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بدای خوردن قرصشون نمیدونم اما از نظر شرعی وقتی تداوم داره تا ۳ روز لکه بینی نماز و روزه ای ندارن . ...

خانومی میشه یه سوال بپرسم ازتون؟ من دیروز و امروز لکه بینی داشتم، خیلی خیلی کم، دو هفته هم به موعد پریودام مونده. حالا روزه مو چیکار کنم؟ باید غسل کنم؟

اگه جواب بدین ممنون میشم

خیلی 
تا جایی که یادمه لکه بینی حساب نمیشه وقتی پریودت مثل همیشه شد اون حساب میشه اگه جدید لکه بینی پیدا ...

نه من همیشه از مجردیم یه روز لک داشتم بعد خونریزیم شروع میشد ولی این ماه چون میخواستم قرص بخورم شک داشتم چجوری حساب کنم

از روزی لک دیدی بخور حالا یه دونه بیشتر بخوری فکر نکنم ایرادی داره

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
خانومی میشه یه سوال بپرسم ازتون؟ من دیروز و امروز لکه بینی داشتم، خیلی خیلی کم، دو هفته هم به موعد پ ...

عزیزم

اگه موعدت نیست احتمالا استحاضه س. اگه ده روز از حیضتون گذشته یعنی ده روز پاک بودی و الان لکه بینی داری پس حیض بگیر اما اگه نه ده روز نشده و عادت شما وقتیه بوده یعنی سر موعد مشخصی اتفاق میوفتاده پس اگه لکه بینی داری باید به رساله مرجع تقلیدتون مراجعه کنین . یکم فکر کنم احکامشون درباره استحاضه متفاوته. ولی احتمالا استحاضه شما قلیله باشه و فکر میکنم برای هر نماز جدا باید وضو بگیرید اما غسل لازم نیست

مرجعتون اگه ایت الله سیستانی هیتن که همینه که عرض کردم .  بازم جهت اینکه مطمین بشی الان تماس ب ...

نه دفتر اقای مکارم زنگ زدم . ممنون عزیزم

اما من شرایطم خاص بود مثلا پریودهام بیشتر از ده روز بود براهمین اینجوری بهم گفت

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....