2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت دوستم❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی.وزنش کم بودم نگران نباش بعد به دنیا اومدن خیلی زود وزن میگیرن

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

من۳۶هفته و۴روز ۲۹۰۰ بود

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ای جووونم سخت بود وزن گیریش وقتی به دنیا اومد؟

یه هفته تو دستگاه بود دو‌ روز اول که سرم وصل بود بعدم‌شیرمو میدوشیدم با سرنگ بهش میدادن ، بعد یه هفته که مکیدن شروع کرد یه قطره شیرم نداشتم نمیفهمیدم ولی  دورو بریام هم متوجه نمیشدن شیر ندارم ۲۴ ساعت نشسته‌بودم بهش شیر میدادم تا ۴۰ روزگی نزدیک ۳ کیلو شد ولی شیر خشک که همون ۴۰ روز گیش شروع کردم سریع تپل شد و وزن گرفت 

ای جووونم سخت بود وزن گیریش وقتی به دنیا اومد؟

شیر نداشتم اصلا هیچی قطره قطره میومد اونم گاهی متوجه نمیشدم شیرم کمه درو بریامم نفهمیدن حتی تا ۴۰ روزگی نزدیک ۳ کیلو شد همون ۴۰ روزگی ک شیر خشک شروع کردم دیگه ب بعد سریع وزن گرفت